23948sdkhjf

Nyt digitalt SMART Lager gør vores kunder mere effektive!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Gottfred Petersen A/S

Med vores digitalt styrede SMART Lager flytter vi en del af vores lager ud til dig - enten som et mobilt lager eller som en integreret del af dit eget - og du betaler først for varerne, når du plukker fra lageret.

- Du styrer nu alle lageraktiviteter via en tablet - og ved hjælp af den digitale løsning sørger systemet selv for at genbestille dine varer med dag-til-dag-levering. Og fordi alle lageraktiviteter bliver styret digitalt, har vores samarbejdspartner, som i dette tilfælde er DanGard A/S, hele tiden alle de materialer på lager, de skal bruge, til afdækning i forbindelse med forbehandling og overfladebehandling af stål- og betonkonstruktioner.

Og det udløser en række fordele også for dig ... ↓

De varer, du bruger, taster du ind på tabletten, hvorefter vi får besked og sørger for, at dit lager automatisk bliver genopfyldt til aftalte lagermængde. Og det glæder alle vores konstruktionsprodukter til industrien i alt fra plast til rustfri stål. 

Du opnår disse fordele med vores digitale lagerløsning: 

  1. For det første har du ingen penge til lager i klemme!

  2. For det andet undgår du omkostningsfulde produktionsstop, fordi du ALTID har den aftalte mængde varer til rådighed. Du sparer altså den tid, du normalt bruger på at bestille varer over telefonen eller pr. mail. Tid, du kan bruge på det, du gør bedst!

  3. For det tredje får du rigtig gode muligheder for at placere en stor del af dine samlede indkøb hos os via LEAN Indkøb i stedet for at gå til 5 forskellige leverandører. En måde at købe ind på, som i øvrigt sparer dig for rigtig meget administration, tid og penge.

Er du nysgerrig på, hvordan vi starter et SMART Lager op til dig? Eller vil du gerne vide mere om, hvordan vores digitale lagerløsning kan være med til at optimere din produktion?

Gi’ os et kald på 63411230 eller læs med her ... ↓

>> SMART Lager│Ny digital lagerløsning gør vores kunder langt mere effektive! <<

Vi glæder os til at tale med dig!

Susanne Rytter Madsen
Intern/Ekstern Salgskonsulent
Telefon: +45 63411234 | srm@gottfred.dk

Ulrik Mogensen
Salgschef
Telefon: +45 63411232 | umo@gottfred.dk

Anders West Matthiesen
Intern/Ekstern Salgskonsulent
Telefon: +45 63411231 | awm@gottfred.dk

Morten Nielsen
Intern/Ekstern Salgskonsulent
Telefon: +45 63411271  |  mon@gottfred.dk

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Gottfred Petersen A/S

Langelandsvej 15
5000 Middelfart
Danmark
Gottfred Petersen A/S

Send til en kollega

0.078