23948sdkhjf

JFP ansætter kompetent COO

| Medlemsnyhed | Indrykket af Jørgen Friis Poulsen a/s

Den 1. september ansætter JFP a/s Per Vinther Larsen i en nyoprettet stilling som COO. Per Vinther Larsen kommer fra en stilling som direktør for MT Højgaard Vest, hvor han har været i sammenlagt 13 år.

Klar styrkelse
”Vi er meget glade for at have fået Per Vinther Larsen ombord og glæder os til samarbejdet. Per er særdeles kompetent inden for en lang række områder, ikke mindst ledelsesmæssigt. Med hans 28-årige erfaring fra både MT Højgaard, Aarsleff og Skanska er det en klar styrkelse af vores organisation” udtaler Jesper Friis Poulsen, CEO hos JFP a/s.

Per Vinther Larsen ser frem til at blive en del af en faglig kompetent entreprenørvirksomhed med en god medarbejderstab og en vilje til at lykkes. ”Jeg ser et stort udviklingspotentiale hos JFP. Der er et solidt fundament, som der bygges videre på, en velkørende forretning og en unik kultur, som jeg glæder mig til at blive en del af. Jeg går meget ind for synlig ledelse, så jeg ser frem til at komme ud på pladserne” udtaler Per Vinther Larsen.

Organisationsændring
Sammen med Per Vinther Larsens ansættelse får regionsdirektør, Niels Henrik Madsen nyt ansvarsområde. Niels Henrik Madsen har været hos JFP siden 2011 og bliver teknisk chef fra 1. september. En stilling, som han har bestridt tidligere. Han skal arbejde tæt sammen med Per Vinther Larsen både i forhold til projektering, byggeproces og aflevering, og han får en sparringsrolle ift. kalkulation. Han skal ligeledes varetage ledelsen af projekteringslederne, hvor han med 25+ års erfaring som både rådgiver og topleder er særdeles kompetent.

Læs også: JFP skal opføre nyt plejehjem i Tingbjerg på 10.500 kvm

Medlemsnyhed

Indrykket af
Jørgen Friis Poulsen a/s

Mads Eg Damgaards Vej 50
7400 Herning
Danmark
Jørgen Friis Poulsen a/s

Send til en kollega

0.081