23948sdkhjf

Leverandør af ISO 22000 certificerede befugtningsanlæg

| Medlemsnyhed | Indrykket af Condair A/S

Condair A/S tilbyder altid sikre og hygiejniske befugtningsanlæg, og hertil er virksomheden som den første producent af luftbefugtningsanlæg i verden ISO 22000 certificeret.

Når man arbejder med vand, vandbehandling og luftbefugtning er hygiejne altafgørende. Vandet, der forstøves fra et befugtningsanlæg, skal altid være rent og bakteriefrit, så det ikke udgør en sundhedsrisiko. For at kunne dokumentere, at vandet ikke udgør en sundhedsrisiko, kan man se efter, om anlægget er ISO 22000 certificeret.

Condair A/S kan i dag tilbyde en række befugtningsanlæg, der er certificeret. Dermed har Condair underlagt sig de strengeste krav i forbindelse med installation og service af befugtningsanlæg. Hermed sikres det, at det vand, der bruges til befugtning, ikke udgør en sundhedsrisiko for de mennesker, der opholder sig i de lokaler, der befugtes.

Certificerede befugtningsanlæg

Hos Condair er befugtningsanlæggene MLP, MLP RO og MLP HRO certificeret i henhold til ISO 22000. Condair har valgt at systemet til hygiejnestyring er opbygget efter HAACP-principperne og ved installation bliver det certificeret efter ISO 22000. Herefter er det HACCP-godkendt de første 6 måneder efter installation af en HACCP-certificeret tekniker fra Condair A/S. Ved overholdelse af service vil anlæggene fortsat være certificeret. 

Læs mere om vores certificeringer.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Condair A/S

Parallelvej 2
8680 Ry
Danmark
Condair A/S

Send til en kollega

0.078