23948sdkhjf

Positiv respons ved brug af Wellness Nordic Gyngestolen®

| Medlemsnyhed | Indrykket af Wellness Nordic A/S

Hos Psykiatrien i Region Syddanmark har man igennem en årrække haft fokus på sansernes rolle i menneskers affektive tilstand.

Derfor anvendes sansestolen Wellness Nordic Gyngestolen® på mange af Psykiatriens sengeafsnit, hvor der opleves god og positiv effekt ved brug af stolen.

Fysioterapeut Jon Duus Sørensen udtaler,

"Sansestolen er et effektivt redskab i værktøjskassen, når det handler om at reducere brugen af tvang"
Jon beretter, at sansestolen har afhjulpet frustrationer blandt både personale og indlagte patienter.

Erfaringerne viser, at stolen gør en stor forskel hos mange indlagte, hvilket skyldes den ro og tryghed det giver, bedre at kunne mærke sig selv, den øgede kropsfornemmelse hos den enkelte patient, og en reducering af uro og udadreagerende adfærd.

Desuden har stolen været meget hjælpsom hos patienter med demenslidelser, hvor stolen flere gange har været den eneste beroligende metode, som har virket.

Vibrations- og massageterapi som et værktøj i psykiatrien
Også massagestole fra Wellness Nordic indgår i den store værktøjskasse personalet hos Psykiatrien i Region Syddanmark gør brug af.

I øjeblikket afprøves en særlig, nyudviklet vibrationsmadras, der tilføjer en række muligheder til Gyngestolen® og udvider personalets vigtige palette af redskaber i deres daglige arbejde.

Helt aktuelt er der lige nu en meget dårlig, yngre, mandlig patient indlagt, som bruger Wellness Nordic Gyngestolen® MED den nye vibrationsmadras, flere gange om dagen.
Jon udtaler,

"Han er faktisk ikke blevet instrueret i den, men har helt selv fundet ud af det – ofte bruger han vibrationsmadrassen uden gyngefunktionen i stolen, hvilket jeg personligt ikke havde forudset. Så hos ham giver vibrationsmadrassen klart en rigtig god oplevelse."


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Wellness Nordic A/S

Bakkegårdsvej 311
3050 Humlebæk
Danmark
Wellness Nordic A/S

Send til en kollega

0.063