23948sdkhjf

PsychCon – En enestående platform for e-terapi

| Medlemsnyhed | Indrykket af Psychcon A/S

PsychCon sørger for, at følsomme oplysninger aldrig bliver lækket, blandet andet fordi videomøderne ikke bliver gemt. Dette gør os til en enestående platform for e-terapi.

Grundet coronapandemien har der været en eksplosiv vækst inden for videoplatforme, som tilbyder videokonferencetjenester. Antallet af brugere på disse platforme er vokset med støt hast. I dag forudser mange, at mere fleksible arbejdsformer forsat vil blive brugt, efter at pandemien er forbi. Det betyder, at flere innovative virksomheder vil give deres medarbejdere lov til at arbejde mere hjemmefra.

I det danske samfund er der også nogle andre faktorer, der viser, at brugen af videokonferencetjenester er her for at blive. Det gælder ikke mindst anvendelsen af e-terapi eller online terapi til behandling af klienter. Mange psykologer har opdaget, at deres klienter synes godt om at modtage psykologhjælp i hjemmets trygge rammer. Mange klienter er allerede vant til virtuelle møder med undervisere og kollegaer. Alt dette peger på, at e-terapi er en behandlingsmetode, som kunne være fordelagtig for dine klienter. Det forudsætter selvfølgelig, at sikkerheden er i orden.

PsychCon er en dansk videokonferencetjeneste, der er blevet udviklet med henblik på at hjælpe psykologer til at tilbyde e-terapi. Vi har udviklet vores platform ved hjælp af en række sikkerhedsforanstaltninger, der lever op til de retningslinjer, der er blevet udstukket af Dansk Psykologforening.

PsychCon er en online platform, hvor videomøder kan finde sted i al fortrolighed. Det er en afgørende forudsætning for, at dine klienter føler sig trygge. Når det er tilfældet, kan de fortælle åbent om deres bekymringer og følelser. PsychCon sørger for, at følsomme oplysninger aldrig bliver lækket, blandet andet fordi videomøderne ikke bliver gemt. På den måde behøver man ikke at bekymre sig om, hvorvidt der er andre, der kigger eller lytter med, når personlige forhold bliver drøftet under en online psykologsamtale med ens klienter. Det gør os til en enestående platform for e-terapi.

 

Har du spørgsmål eller brug for at komme i kontakt med os, må du gerne skrive til os på vores e-mail: support@psychcon.eu

PSYCHCON A/S

Vestmolen 15

9990 Skagen

Telefon: +45 22 82 00 97

Medlemsnyhed

Indrykket af
Psychcon A/S

Vestmolen 15
9990 Skagen
Danmark
Psychcon A/S

Send til en kollega

0.188