23948sdkhjf

Tunstall vinder to internationele priser ved event i England

| Medlemsnyhed | Indrykket af Tunstall A/S

Tunstall vinder hele to priser ved “The Healthcare & Pharmaceutical Awards”, der netop er afholdt i England. De to priser er: “Leading Innovators in Assisted Living Technology 2020” og “Best Non-Clinical Equipment, Product or Service Supplier”.

Kommunikationssystemet Composio er udviklet i Danmark
Composio anvendes på en lang række plejecentre og i hjemmeplejen hos hovedparten af de danske kommuner. Dertil også inden for psykiatrien, bosteder og jobcentre. Composio er et system, der understøtter den trådløse og digitale kommunikation inden for plejeområdet. Systemet er udviklet i samarbejde med personale i hele Norden, så det imødekommer kravene om moderne pleje og støtte i bl.a. plejehjem og hjemmeplejen.

Stor anerkendelse af et fint samarbejde
Composio benyttes rundt om i Europa, og har i de seneste år fået stor bevågenhed i England. Her er der stor fokus på at bevæge sig væk fra den traditionelle one-size-fits-all tilgang og hen imod en modulær løsning. En løsning, der gør det muligt for plejecentre og plejere at klare udfordringer og levere en personcentreret pleje.

Fra Tunstall i Danmark har Anette Stjerne (Head of Sales) og Sune Pedersen (Development Director) været meget aktive i udbredelsen af systemet til engelske kunder. Tunstall Healthcare UK har også været meget åbne for den danske tilgang til plejeområdet.

Zillah Moore, Marketing Director UK & Irland siger: ”At blive anerkendt som førende innovatører inden for plejehjemsområdet er en enorm ære for vores team, der har arbejdet utrætteligt for at overvåge og forbedre livet for sårbare mennesker, inklusive personer, der bor på plejehjem.”

Zillah Moore fortsætter: ”Vi er lige så glade for anerkendelsen af Carecom Composio. Løsningen er afgørende for sundhedsplejens fremtid, da den bevæger sig væk fra den traditionelle one-size-fits-all tilgang. Vi kan nu tilbyde en modulær og fleksibel løsning, der gør det muligt for plejehjem og plejere at klare udfordringer og levere effektiv, høj kvalitet og personcentreret pleje.”

Healthcare & Pharmaceutical Awards
Den netop afholdte Award anerkender arbejde, der bidrager til at fremme den fysiske og mentale velfærd for dem, der har brug for støtte. Prisuddelingerne sætter også fokus på innovation inden for sundhedsindustrien. Det sker ved at anerkende fremtidsorienterede organisationer, der bringer vigtige nye ideer og produkter i spidsen for en af verdens mest krævende og konkurrencedygtige industrier.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Tunstall A/S

Niels Bohrs Vej 42, Stilling
8660 Skanderborg
Danmark
Tunstall A/S

Send til en kollega

0.062