23948sdkhjf

Reduceret nedetid på tysk plejecenter

| Medlemsnyhed | Indrykket af Altro Danmark

Brambor Pflegedienstleitung GmbH driver et plejecenter i Rosswein, som for nylig har fået renoveret gulv. Altro Cantata™, der monteres uden brug af klæbemidler, sparede gulvfirmaet for en hel arbejdsdag.

Brambor Pflegedienstleitung GmbH driver flere plejefaciliteter i staten Sachsen, og en af dem ligger i Rosswein. Her er man i gang med at renovere de fysiske rammer til et nyt multifunktionelt område med fokus på høj kvalitet. Ud over træning benyttes denne del af bygningen også af lejere og bruges til personalemøder.

Gulvet skal derfor imødekomme en lang række krav: Stole og borde er konstant i brug, og der er også en transportabel demonstrationsseng, som ofte flyttes frem og tilbage. Medieteknologi-vognen transporteres også regelmæssigt, og gulvet skal samtidig kunne holde til den omfattende daglige trafik til fods, i kørestol og med ganghjælpemidler.  

”Normalt skal vi vente et døgn på at komme videre”

Der er også en anden praktisk udfordring, der skal tages hånd om: Der kan nemlig ikke flyttes rundt, mens der arbejdes på gulvet. 

- Desværre for os er det ofte virkeligheden: Der er ingen plads til at stille af på. Så hvis vi arbejder med konventionelt klæbede gulve, betyder det, at vi er nødt til at afbryde vores arbejde i 24 timer, før vi kan bruge det nye gulv til at flytte rundt på tingene.

Det fortæller Benjamin Schäfer, som udfører arbejdet på stedet med sit firma Floor-Sealer Döbel. Han fortsætter:

- Med Altro Cantata-gulvet, som monteres uden klæbemiddel, kan vi imidlertid med det samme gå ind på færdige områder og for eksempel begynde at flytte møbler fra de områder, der skal arbejdes i. Alene det sparer os for en hel arbejdsdag!

LÆS OGSÅ: Genanvendeligt designgulv i endnu flottere udgave

Ingen ventetid eller stop i processen

Altro Cantata er både tidsbesparende og er nemt at montere. Dermed gavner gulvet både montører, entreprenører, arkitekter og designere, der slipper for ventetid og unødvendige stop i processen. Benjamin Schäfer uddyber:    

- Et traditionelt klæbet gulv rulles først ud, tilpasses derefter, løftes derefter igen i halve – før overfladen er blevet coatet med klæbemiddel, hvorefter gulvet til sidst bliver bragt på plads. Med det nye Altro Cantata sparer vi mindst de sidste tre trin her. Rul ud, tilpas, og så er det færdigt.

- Når jeg arbejder med det nye Altro Cantata får jeg lyst til mere! Som gulvlægger bliver du meget glad for, hvor nemt det er. Alt i alt sparer vi omkring den halve tid her på byggepladsen, når man sammenligner med klæbede gulve, slutter han af.

LÆS OGSÅ: Børnehave får helt nye gulve på en enkelt dag

Medlemsnyhed

Indrykket af
Altro Danmark

Altro Nordic AB
Box 9055
Flintyxegatan 4
200 39 Malmö
Sverige
Altro Danmark

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078