23948sdkhjf

Alux klar til yderligere vækst med styrket ledelse

| Medlemsnyhed | Indrykket af Alux A/S

Efter mere end 25 år på direktørposten overlader grundlægger Bill T. Jensen ledelsen til Ole Iversen som ny adm. direktør og Benny G. Christensen som ny økonomidirektør.

Ole Iversen har i de seneste år stået i spidsen for projektafdelingen for solafskærmning hos Alux, hvor han har haft ansvaret for salg og udvikling. Ole Iversen kommer fra en mangeårig baggrund i facade – og solafskærmningsbranchen både som fabrikschef og direktør. Benny G. Christensen har en mangeårig ansættelse i Alux som økonomichef, og fortsætter med udvikling af dette område. Tidligere direktør og Alux grundlægger Bill T. Jensen træder et skridt tilbage og vil fremover primært arbejde med produktudvikling og udvikling af medarbejder kompetancer. 

“Jeg er taknemmelig overfor muligheden og samtidig meget ydmyg for ansvaret som Bill har tildelt mig med den nye stilling” udtaler den nye direktør Ole Iversen.

”Alux vil forsætte den gode linje med at have kunden i fokus og bygge på værdier om kvalitet, samarbejde, service og troværdighed som Bill har bygget Alux på. Jeg glæder mig meget til det fremtidige samarbejde med kolleger, kunder og leverandører.”

Alux er således klar til videre udvikling med at opfylde behovet for tyverisikring, brandsikring og solafskærmning under mottoet – Vi sikrer tryghed og velvære for mennesker.

Den nye ledelse vil bygge på grundværdierne, og fortsætte arbejdet med at være branchens mest troværdige samarbejdspartner med et komplet produktprogram certificeret til nyeste standarder.

Læs artiklen på vores side hjemmeside Alux, eller se mere om vores produkter på alux.dk.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Alux A/S

Holmbladsvej 4-6
8600 Silkeborg
Danmark
Alux A/S

Send til en kollega

0.109