23948sdkhjf

Tunge ben ind i seng - Alseat er løsningen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Brehms Spilerdug ApS

Nu er det slut med at løfte tunge ben ind i seng. Brehms Spilerdug har lanceret Alseat - et enkelt, intuitivt og unikt hjælpemiddel til at hjælpe en person fra siddende på sengekant til liggende.

Alseat er det enkle, intuitive og unikke hjælpemiddel du anvender, når du skal hjælpe en person fra siddende på sengekant til liggende. Samspillet mellem et sæde, en vægtstang og Spilerdug fungerer unikt så du arbejder tæt på personen du forflytter samtidig med at personen sidder stabilt.

Alseat tager udgangspunkt i den naturlige måde at lægge sig ned på, Alseat er derfor et oplagt valg både i det rehabiliterende arbejde som ved forflytninger.

Målgruppen er personer der ikke selv kan lægge sig ned og samtidig tage deres ben op i sengen. Det kan være personer der kan gå, gå med hjælpemiddel, er kørestolsbruger med ståfunktion eller kørestolsbruger der forflyttes med forflytningsplatform eller stålift. Det er en forudsætning at personen har truncusstabilitet og kan sidde stabilt på sengen. Da bevægelsen under forflytningen med Alseat er genkendeligt for kroppen/personen der forflyttes kan personer med demens eller hjerneskade ofte anvende Alseat. Alseat anvendes sammen med spilerdug.  Se video, brugsvejledning & velfærdsteknologisk vurdering på www.spilerdug.dk

www.spilerdug.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
Brehms Spilerdug ApS

Metalvej 13
4180 Sorø
Danmark
Brehms Spilerdug ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.063