23948sdkhjf

2. udgave af SBi-anvisning om BR18 er udkommet!

| Medlemsnyhed | Indrykket af BUILD, Aalborg Universitet

Anvisning om BR18 er opdateret frem til sommer 2020 med de nyeste kravtekster, vejledningstekster og SBi´s uddybende anvisningstekster.

SBi-anvisning 272 giver dig et godt overblik over BR18 ved at samle hele kravteksten og flette den sammen med de vigtigste vejledningstekster og SBi´s uddybende anvisningstekst.

På denne måde får du samlet den nødvendige viden, der skal til for at kunne bygge efter de nye regler.

Anvisningen forklarer og fortolker bestemmelserne i Bygningsreglement 2018 (BR18) gældende fra 1. juli 2020. Med BR18 er indført en ny kapitelstruktur. Samtidig er kravene til myndighedsbehandlingen ændret, og er for brandforhold og bærende konstruktioner erstattet af en certificeringsordning.

Anvisningen har samme kapitelstruktur som bygningsreglementet, og SBi's anvisningstekst ledsages af den fulde reglementstekst samt teksten i Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsens hovedvejledninger.

Desuden henviser anvisningen til relevante standarder, andre SBi-anvisninger og andet baggrundsmateriale fra det almene tekniske fælleseje med uddybende information.

 

Kom på kursus og få overblikket over BR18

27.-28. oktober har du mulighed for at deltage i BUILDs kursus om BR18, hvor du vil få overblik over BR18 og kunne få svar på dine spørgsmål vedrørende de enkelte bestemmelser.

Som noget nyt afholdes kurset online. Du kan tilmelde dig og læse mere her.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
BUILD, Aalborg Universitet

A.C. Meyers Vænge 15
2450 København SV
Danmark
BUILD, Aalborg Universitet

Send til en kollega

0.078