23948sdkhjf

Kun én løsning levede op til krav i COVID-19 klinik

| Medlemsnyhed | Indrykket af Altro Danmark

Det midlertidige ACT COVID-19 Surge Centre i Canberra, Australien, blev opført på bare 37 dage for at sikre tilstrækkelige medicinske faciliteter til håndtering af coronavirus.

For at kunne holde trit med testning og behandling af det hurtigt stigende antal COVID-19 tilfælde i Australien havde myndighederne i foråret behov for ekstremt hurtigt at bygge midlertidige klinikker.

Manteena Commercial Pty Ltd i Canberra fik til opgave at bygge en fuldt funktionel klinik, der kunne pakkes ned, lagres og genopbygges, uanset hvor der var behov for den. De havde derfor brug for løsninger, som var på lager, hygiejniske, slidstærke, sikre og hurtige at montere samt genbrugelige.

LÆS OGSÅ: Børnehave får helt nye gulve på en enkelt dag

Opført på bare 37 dage

Manteena Commercial Pty Ltd kontaktede Master Carpets, som hjalp med at finde de helt rette materialer. De har samarbejdet med Altro i mange år og valgte en Altro løsning, da Altro er et velrenommeret varemærke, som de kender og stoler på, og som kan levere de bedste produkter til sådan en vigtig installation.

Det klæbemiddelfrie gulv Altro XpressLay™ blev valgt til opgaven. Centret blev bygget på 37 dage fra igangsætningen, til den fuldt funktionsdygtige bygning stod færdig.

Altro XpressLay er verdens første klæbemiddelfrie gulv og kan spare penge til materialer samt tid til montering. Gulvet monteres med et tapesystem i stedet for klæbemiddel og kan derfor nemt fjernes efter montering, genbruges et andet sted og derefter ved slutningen af levetiden genanvendes 100 procent.

Kun én løsning kunne klare opgaven

- På grund af den stramme tidsplan og kravet om, at bygningen nemt skulle kunne flyttes, havde vi brug for et holdbart gulvprodukt, der kræver minimal forberedelse. Det skulle samtidig være så fleksibelt, at det fx bare kan rulles op og geninstalleres engang i fremtiden, hvis det bliver nødvendigt. Altro XpressLay var det eneste tilgængelige produkt på markedet, som opfyldte dette krav.

Det fortæller Operations Manager Rod Mitton fra Manteen. Han suppleres af Richard Palmer fra Master Carpets, der understreger, at gulvfirmaet først og fremmest var glade og stolte over at få muligheden for at hjælpe med at bygge klinikken: 

- Vi monterede 1800 m2 gulv over fem nætter i streg. Altro XpressLay-systemet var den eneste måde at nå dette på inden for projektets tidsramme, der også blev udfordret af, at andre fag var i gang på samme tid, samt at Canberra-klimaet er koldt. Slutresultatet var en fejlfri installation til alles tilfredshed, og vi er glade for at kunne bidrage til samfundet i disse usikre tider.

LÆS MERE: Vinylgulve giver cirkulær økonomi et stærkere fodfæste

Medlemsnyhed

Indrykket af
Altro Danmark

c/o
Altro Nordic AB
Flintyxegatan 4
213 76 Malmö
Sverige
Altro Danmark

Send til en kollega

0.078