23948sdkhjf

Focus Levels: Nye akustikpaneler

| Medlemsnyhed | Indrykket af Saint-Gobain Ecophon A/S

Ecophons nye akustikpaneler “Focus Levels” kombinerer designmuligheder med suveræn lydabsorbering. I rum, hvor du har brug for at forbedre akustikken - men ikke har plads til nedhængt loft.

”Focus Levels giver mulighed for at designe rum på nye kreative måder, hvilket tilfører både dimension og opmærksomhed til vægge og lofter. Ud over at have en positiv effekt på folks trivsel og velbefindende giver systemet innovative muligheder for indretning” siger Keld Rasmussen, Product Manager, Ecophon.

Focus Levels leveres i tre forskellige størrelser (600x600 mm, 1200x300 mm og 1200x600 mm), der kan monteres i niveauer og give mulighed for unikt design. Panelerne varierer i tykkelse og leveres i en bred vifte af farver inspireret af naturen.

“Det brede udvalg af størrelser, tykkelser og farver giver arkitekten utallige muligheder for innovativt design af vægge og lofter med effektiv lydabsorption” siger Keld Rasmussen, Product Manager, Ecophon.

Ecophon har en transparent miljøprofil, og alle løsninger har markedets laveste CO2 udledning, er 100% genanvendelige og fremstillet af 70% genbrugsglas.

Med Ecophon til direkte montage limes lydabsorbenterne på for en nem og hurtig forbedring af akustikken. Systemet er ideelt til anvendelse i rum med lav lofthøjde eller i lokaler med eksisterende udstyr som ventilations-, lys- eller sprinklersystem.

“Vores løsninger til direkte montage kan bruges mange forskellige steder. I tråd med tidens trend om miljørigtige materialer leverer vi et bæredygtigt og iøjefaldende supplement til ethvert projekt,” siger Mads Søndergaard, Business Unit Manager, Ecophon.

Læs mere om vores systemer på ecophon.dk, herunder teknisk information, montagehjælp og detaljerede oplysninger om bæredygtighed. 

Se mere om Focus Levels.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Saint-Gobain Ecophon A/S

Hammerholmen 18E
2650 Hvidovre
Danmark
Saint-Gobain Ecophon A/S

Billeder & videoer

Focus Levels: Nye akustikpanelerFocus Levels: Nye akustikpaneler

Send til en kollega

0.062