23948sdkhjf

Maritime messe TRANS EXPO inviterer til gratis online event

| Medlemsnyhed | Indrykket af Enterprise Europe Network

Opererer du i maritime, transport, logistik sektoren og på udkig efter en ny samarbejdspartner, leverandør, kunde o.l.? Tilmeldt dig her: https://marimatch-odessa20.b2match.io/

 Endnu engang oplever vi at vores vigtige messer bliver udskudt pga CORONA. Angiveligt kommer dette billede til at holde ved endnu et stykke ind i fremtiden.

I Odessa, Ukraine, har man frem til sommeren haft en forhåbning om, at deres store maritime messe TRANS EXPO kunne blive afholdt fysisk med alle de fordele, der er forbundet med at kunne udstille sine produkter, kunne mødes med kunder og leverandører og gå i dialog om mulige samarbejder.

TRANS EXPO arrangøren har i samarbejde med vores lokale EEN (Enterprise Europe Network) kolleger gjort det muligt at afholde eventet virtuelt over to dage med program og matchmaking, hvor man får mulighed for at mødes med virksomheder fra regionen online. Der vil altså være gode muligheder for at komme tættere på dette spændende marked uden at de første trin koster noget. Det er således en unik mulighed for at orientere sig og få sine første kontakter, som man efterfølgende kan arbejde videre med frem mod de vigtige fysiske møder.

 

Tidspunkt:         27 – 27 oktober 2020

Tilmelding:       https://marimatch-odessa20.b2match.io/

Deltagerpris:    Gratis

 

For mere info og assistance med tilmelding til eventet kontakt:

 

Michael Rafn
International Business Consultant
Dir.: (0045) 5045 6900
E-mail: mra@ndeu.dk

 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Enterprise Europe Network

NordDanmarks EU-Kontor
Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg Ø
Danmark
Enterprise Europe Network

Send til en kollega

0.078