23948sdkhjf

PsychCon: Bedste platform for e-terapi i Danmark anno 2020

| Medlemsnyhed | Indrykket af Psychcon A/S

PsychCon er blevet kåret som Bedste e-terapiplatform 2020 - Danmark. Dette er en kåring, som er en del af Healthcare & Pharmaceutical Awards, som britisk Global Health & Pharma (GHP) står bag.

Hos PsychCon er vi glade for at kunne meddele, at vi er blevet kåret som Bedste e-terapiplatform i Danmark anno 2020. Dette er en kåring, som er en del af Healthcare & Pharmaceutical Awards, som britisk Global Health & Pharma (GHP) står bag. GHP er en global informationsplatform og et tværfagligt fællesskab. Healthcare & Pharmaceutical Awards er en prestigefyldt pris, der bliver tildelt til prismodtagere, som har demonstreret ekspertise inden for deres felt, dedikation til kundeservice og en forpligtelse til at fremme viden.

Der er derfor tale om en pris, der anerkender virksomheder og enkeltpersoner, der dagligt forvandler folks livsstil ved at forbedre deres fysiske og mentale sundhed. De e-terapiplatforme i forskellige lande, som modtager denne særlige anerkendelse, er platforme, som fremmer deres klienters velvære og livskvalitet. Dette er en beskrivelse, der i den grad passer på PsychCon.

Hos PsychCon er vi spændte på at få lov til at fortælle om vores fantastiske platform for e-terapi i dette års Healthcare & Pharmaceutical Awards magasin. Dette er en uvurderlig brancheanerkendelse, som vi og de psykologer, der benytter sig af PsychCon sætter pris på. Hvis du er psykolog og overvejer at tilbyde e-terapi, er du velkommen til at besøge vores hjemmeside og prøve 4 gratis timer. Derefter har du mulighed for at tegne et fordelagtigt abonnement hos os. Vi er ret sikre på, at dine klienter vil være glade for, at du kan tilbyde dem muligheden for e-terapi.

Har du spørgsmål eller brug for at komme i kontakt med os, må du gerne skrive til os på vores e-mail: support@psychcon.eu

PSYCHCON A/S

Vestmolen 15

9990 Skagen

Telefon: +45 22 82 00 97

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Psychcon A/S

Vestmolen 15
9990 Skagen
Danmark
Psychcon A/S

Send til en kollega

0.094