23948sdkhjf

GROHE Colors - Farver Til Badeværelset

| Medlemsnyhed | Indrykket af Grohe A/S

GROHE har skabt en nøje sammensat serie af farver og overflader til alle berøringsflader i badeværelset, hvor det er muligt at skabe et komplet badeværelse, lige i den stil som kunden ønsker.

Farverne

Uanset hvilken særlig stil kunden har, findes der en GROHE-farve, der kan gøre deres vision til virkelighed. Blandt farverne er messing, sort, kobber, nikkel og selvfølgelig krom. Alle farverne kan fås en børstet og poleret udgave, hvilket betyder, at man kan vælge mellem 10 forskellige overfladebelægninger til at indrette og designe badeværelset. Med GROHEs farver kan kunden skabe sammenhæng mellem alle elementer i badeværelset, lige fra vandhaner til brusere, helt ned til detaljerne i tilbehør og trykplader, som gør indretningen stilren og komplet.

Vil du se mere om GROHEs farvede produkter til hele badeværelset?

PVD-belægning – 10 x mere modstandsdygtig, 3 x mere hårdfør

GROHEs udvalg af farvede badeværelsesprodukter er designet dit at holde og bevare sit udseende. GROHE anvender en højkvalitetsoverfladebehandling, som er en topmoderne teknik, som leverer overflader i exceptionel kvalitet. Den fysiske pådampningsprocess (PVD) sikrer, at alle de farvede produkterne har en belægning, der er 10 gange mere modstandsdygtig og tre gange mere hårdfør. Det betyder, at alle badeværelsesprodukterne bevarer det flotte udseende gennem hele produktets levetid.

Her kan du finde mere om GROHEs farver samt inspiration til badeværelset

I den vedlagte brochure kan du også se mere til badeværelsesprodukterne i farver.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Grohe A/S

Ved Stigbordene 32, 2th
2450 København SV
Danmark
Grohe A/S

Send til en kollega

0.081