23948sdkhjf

JFP Murer & Tømrer Gazelle-virksomhed for 3. gang

| Medlemsnyhed | Indrykket af Jørgen Friis Poulsen a/s

JFP Murer & Tømrer a/s er et datterselskab under JFP a/s. Virksomheden har hovedkontor i Herning og afdelingskontor i København.

JFP Murer & Tømrer A/S blev kåret som Gazelle-virksomhed for første gang i 2018 og har nu for 3. år i træk modtaget prisen. Det er med stor stolthed og kæmpe tak til medarbejderne, at kåringen fejres.

Omsætning steget med mere end 50 %
Mikkel N. Steffensen, direktør i JFP Murer & Tømrer udtaler: ”Vi er meget stolte over prisen. Vores omsætning er på 3 år steget med mere end 50%, og vores medarbejderstab er tredoblet. Det skyldes dels en bevist vækststrategi, som vi er lykkes med og dels vores gode medarbejdere og ledere. Vi har opbygget en projektafdeling i både øst og vest og løser bl.a. i øjeblikket virksomhedens største ordre til dato, hvor vi renoverer en gammel karre i København med 18 opgange, 216 lejligheder og udbygger med 21 taglejligheder.”

Betonentrepriser og elementmontage
Mikkel N. Steffen fortsætter: ”Vi har dertil fået ansat en kompetent produktionschef og formået at udvikle vores egenproduktion samtidig med, at vi har vundet et stigende antal hoved- og totalentrepriser. De seneste eksempler på opgaver i egenproduktionen er BIG projektet A Place To hvor vi med 4.000 mandetimer udfører 2 betonentrepriser. Dertil kommer projektet Fjordbrynet i Kolding, hvor vi har udført 20.600 m² elementmontage. Vi etablerede ultimo 2018 en elementmontageafdeling, som udfører elementmontage i hele Danmark.”

JFP Murer & Tømrer
JFP Murer & Tømrer a/s er et datterselskab under JFP a/s. Virksomheden har hovedkontor i Herning og afdelingskontor i København. JFP Murer & Tømrer udfører hoved- og totalentrepriser, med egenproduktion inden for elementmontage, beton, murer og tømrerarbejde og er kendetegnet ved ordentlighed, grundighed og kvalitet.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Jørgen Friis Poulsen a/s

Mads Eg Damgaards Vej 50
7400 Herning
Danmark
Jørgen Friis Poulsen a/s

Billeder & videoer

Gazelle 2020 - JFP - Murer & Tømrer a/s

Send til en kollega

0.094