23948sdkhjf

GROHE Blue - Et grønnere valg

| Medlemsnyhed | Indrykket af Grohe A/S

Med et GROHE Blue køkkenarmatur får du ikke kun et intelligent system, som leverer både afkølet og filteret vand med eller uden brus direkte fra vandhanen, men du får også en opgradering i køkkenet til et mere miljøvenlig valg.

Et mere miljøvenlig valg end flaskevand

Rigtig mange danskere køber dagligt danskvand og kildevand på flaske, men miljøbelastningen ved at producere en flaske vand kan være 500 gange større end postevand. Danskvandhanen GROHE Blue er derfor et mere bæredygtigt valg, som samtidig giver velsmagende, afkølet og filtreret postevand med og uden brus direkte fra dit køkkenarmatur. I en verden med stigende fokus på at mindske vores plastikforbrug og passe på miljøet, er en GROHE Blue derfor det ideelle valg for installatøren, som ønsker at få kunden til at træffe et grønnere valg.

Installation til både det private og virksomheden

GROHE BLUE armaturer kan fås i både en home og en professional version, som henholdsvis egner sig til det private hjem og til virksomheder. GROHE BLUE Professional har en 3 gange større kapacitet og ydeevne end GROHE Blue Home og egner sig derfor til virksomheder, hvor der ofte er behov for en større ydeevne. Begge modeller kan fås i to designs, med C-tud eller L-tud.

Desuden fås GROHE Blue Professional med udtræksmousseur, som giver øget fleksibilitet og gør det lettere at skylle vasken og fylde større kander.

Ønsker du mere viden om GROHE Blue Home og GROHE Blue Professional og armaturets mange funktioner og fordele, så kan du læse mere her

Medlemsnyhed

Indrykket af
Grohe A/S

Sluseholmen 8C, 2.th.
2450 København SV
Danmark
Grohe A/S

Billeder & videoer

GROHE Blue. Danskvand direkte fra vandhanen.

Send til en kollega

0.078