23948sdkhjf

Sidste chance for at deltage i konference om Build 4.0

| Medlemsnyhed | Indrykket af Teknologisk Institut - Byggeri og Anlæg

Du kan lige nå at tilmelde dig konference om værdien af teknologi i bygge- og anlægsbranchen - det er gratis at deltage, frist for tilmelding er i dag!

Den 11. november 2020, inviterer InnoBYG og Teknologisk Institut til konference om implementering og værdiskabelse med ny teknologi i bygge– og anlægsbranchen, under overskriften ”Når teknologi og digitalisering virker”.

I 2017 introducerede vi begrebet Build 4.0. Siden da har en række virksomheder i byggebranchen arbejdet på at implementere nye løsninger, skabe plads til udvikling og ikke mindst, oplevet den værdiskabelse, som investeringen er. Og derfor er det tid til en opdatering på, hvordan det står til med Build 4.0 i bygge- og anlægsbranchen.

Teknologien og den digitale omstilling er kommet for at blive – også i byggebranchen. Bliv inspireret, få ny viden og oplev, hvordan andre virksomheder har formået at skabe værdi i den nye verden og med de nye værktøjer.

På denne konference kan I møde en række virksomheder, som har forstået og formået at få succes med en digital omstilling – eller som er i gang med omstillingen og kan se frem til at høste frugterne af implementeringen. Du kan også møde dem der sætter barren for Danmark og dem som støtter omstillingen økonomisk.

På konferencen får du inspiration til at blive en del af en digital omstilling, som på sigt kan gøre din virksomhed mere konkurrencedygtig og som nu og her, kan vise jer en række gode eksempler og spændende løsninger.

Mød TBST, HD Lab, Henning Larsen Architects, DTU, Teknologisk Institut, Innovationlab & Københavns Ejendomme - og kom med, når vi sætter fokus på bygge- og anlægsbranchens digitale omstilling.

Konferencen er for alle byggeriets aktører som er interesserede i emnet. Deltagelse er gratis, men tilmelding er nødvendig.

Om arrangementet
Konferencen afholdes fra kl. 09.30-13.15. Det er muligt at deltage med fysisk fremmøde (begrænset deltagerantal) samt online. Deltager du fysisk beder vi dig møde frem mellem kl. 9.00 og 9.25, på adressen Gregersensvej 1, 2630 Taastrup, indgang 1, konferencesalen. Deltager du online fremsender vi et link til deltagelse dagen før eventet. Det er gratis at deltage.

Tilmeldingsfrist er den 10. november 2020 kl. 11 for fysisk deltagelse, hvilket også er afmeldingsfristen. Tilmeldingsfristen er den 10. november 2020 kl. 18, for online deltagelse. Husk at melde afbud hvis du bliver forhindret, vi forbeholder os ret til at fakturere et no-show-gebyr på kr. 300. 

Læs mere, se programmet og tilmeld dig  her  (OBS program opdateret pr. 21. oktober 2020 - og tilpasset nyeste retningslinjer)


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Teknologisk Institut - Byggeri og Anlæg

Gregersensvej 4
2630 Taastrup
Danmark
Teknologisk Institut - Byggeri og Anlæg

Send til en kollega

0.094