23948sdkhjf

Sådan forebygger du hårtab med shampoo

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Kan du nikke genkendende til, at du ofte finder uanede mængder af dit hår på gulvet, i børsten eller i din seng?

Føles din hestehale tyndere, når du sætter håret op? Så er der god grund til bekymring. Det er helt normalt at tabe hår. Faktisk taber du normalt omkring 30 til 100 hårstrå om dagen. Du skal dog bekymre dig, hvis du begynder at opleve udtynding i dit hår eller pletter i hovedbunden. Hårtab påvirker rigtig mange negativt, da vores hårpragt ikke blot er til for at holde hovedbunden varm, men er med til at afspejle ens identitet. Tvivl ej mer, der er hjælp at hente. Et sted du kan starte er at købe shampoo mod hårtab. Hvordan tænker du sikkert? Læs videre her og find ud af svaret.

Hvad er årsagerne til hårtab?
Vidste du at dit hår fungere som din egen lille harddisk, der kan afsløre, hvad du har været udsat for de seneste måneders tid. Oftest skal du tilbage og kigge på, hvad du lavede for tre måneder siden for at finde svaret til dit hårtab. Var du stresset? Oftest i en travl hverdag, hvor du ofte skal holde mange bolde i luften, glemmer man tit vigtigheden i at koble fra. Det sætter ikke blot spor psykisk, men også fysisk, hvor hårtab er en af bivirkningerne. Ubalance i dine hormoner fra enten graviditet eller hormonel prævention kan også være en af årsagerne, da hormonerne går ind og påvirker hele kroppen. Mangel på vitaminer og næringsstoffer har også en vigtig rolle at spille, når det kommer til sundt og stærkt hår. Har du de seneste måneder manglet næring eller vitaminer i din kost? Det afslører dit hår nemlig. Dit hår bliver produceret af kroppen og med en sund krop medfølger også stærkt og glansfuldt hår.

Hvordan kan hårshampoo forebygge hårtab?
Uanset årsagen til dit hårtab, kan du forebygge eller hjælpe dit hår med hårprodukter, som din hovedbund og hår kun vil elske dig for. Hårtab-shampoo er blot en af de mange produkter, du kan anvende til din hårpragt. Når du skal lede efter den helt rigtige hårshampoo, er det vigtigt at kigge efter en shampoo, som går ind og styrker dine hårstrå indefra. På den måde efterlader shampooen et glat, blankt og sundt udseende. De kan også findes med de række indholdsstoffer, som lige præcis din manke går og mangler. En god ide er at vælge hårshampoo, som indeholder frugtsyrer. Det er nemlig med til at give hovedbunden en mild eksfoliering, hvilket øger blodtilførslen, som overføre ilt og næringsstoffer.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.062