23948sdkhjf

I Hjørring blev testtelte udskiftet med pavillonløsninger

| Medlemsnyhed | Indrykket af Adapteo

Adapteo hjælper Hjørring kommune med etablering af Covid-19 testcenter til Hjørring Sygehus.

Det bliver koldere i vejret, alt imens behovet for at udføre COVID-19-podningstests er intakt. Der har derfor været behov for at optimere testfaciliteterne fra telte til bygninger hos Regionshospital Nordjylland. Dén opgave har Adapteo varetaget – til stor tilfredsstillelse for Morten Risager Nielsen, Teknisk chef for Teknisk Afdeling hos Regionshospital Nordjylland.


– ”Adapteo har leveret 220 kvm pavillonbygninger, der fungerer som en komplet arbejdsplads. Udover professionelle faciliteter til podningstests har de indtænkt coronasikre løsninger hele vejen igennem. Fx har vi fået installeret automatiske døråbnere, afskærmning med glas til registreringsrum og håndvaske med berøringsfrie vandhaner, der alt sammen er med til at minimere smitterisikoen”, siger Morten Risager Nielsen og afslutter:

- Også selve samarbejdet har været lige efter bogen: Som det jo er med corona, skal alting gå stærkt, og deadlines er korte. Dét har Adapteo virkelig formået at handle efter. De har imødekommet alle vores ønsker og udvist stor fleksibilitet.”


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Adapteo

Greve Main 33
2670 Greve
Danmark
Adapteo

Billeder & videoer

Covid-19 Testcenter- Region Nordjylland, Hjørring Sygehus\nFoto: AdapteoCovid-19 Testcenter- Region Nordjylland, Hjørring Sygehus\nFoto: Adapteo

Send til en kollega

0.063