23948sdkhjf

Bedste platform for e-terapi tilbyder også krypteret mail

| Medlemsnyhed | Indrykket af Psychcon A/S

PsychCon, der er blevet kåret som Bedste Platform for e-terapi 2020, tilbyder også en mailløsning med end-to-end-kryptering.

Hvis du er psykolog eller psykiater, kender du nok ordlyden af følgende retningslinjer. ”Ligesom ved internetbaseret terapi ligger ansvaret for at personfølsomme data ikke kommer i uvedkommendes kendskab hos den dataansvarlige, dvs. i dette tilfælde psykologen. Ansvaret kan ikke samtykkes væk af den, der er i behandling. Det er dig som psykolog, som har ansvaret for, at mail og indholdet er tilstrækkeligt sikret ved end-to-end-kryptering”. Citatet stammer fra Dansk Psykolog Forenings hjemmeside, som har udstukket nogle bestemte retningslinjer for dens medlemmer.

Eftersom indholdet i korrespondancen mellem dig og dine klienter kan betegnes som personfølsomme oplysninger, har du pligt til at sikre det med den nødvendige kryptering. Det er du nok vant til. Noget, du måske ikke vidste, var, at PsychCon, der er blevet kåret som Bedste Platform for e-terapi 2020, også tilbyder en mailløsning med end-to-end-kryptering. Krypteringen af vores e-mail opfylder alle krav om sikkerhed og de retningslinjer, som Dansk Psykolog Forening foreskriver.

Hvis du vælger vores mailløsning, er der ingen grænser for, hvor mange almindelige og krypterede mails, du kan sende. Det påvirker nemlig ikke prisen på dit abonnement. Når du har fået din mail aktiveret, kan du tilgå den via din browser. Du kan også tilgå dine mails fra din smartphone, via din browser. Alt synkroniseres, så du altid har adgang til dine mails.

Vores mailløsningen inkluderer også en kontaktbog over de mails, du opretter i systemet og en kalender, der er fuldt krypteret. Du kan få den første måned for 149 kr. for at afprøve det. Derefter koster det 249 kr. pr. måned. Derudover får du 5 timers videomøder hver måned på Psychcon. Som du kan se, er der mange grunde til at vælge PsychCons krypterede mailløsning.

Har du spørgsmål eller brug for at komme i kontakt med os, må du gerne skrive til os på vores e-mail: support@psychcon.eu

 

PSYCHCON A/S

Vestmolen 15

9990 Skagen

Telefon: +45 22 82 00 97

Medlemsnyhed

Indrykket af
Psychcon A/S

Vestmolen 15
9990 Skagen
Danmark
Psychcon A/S

Send til en kollega

0.11