23948sdkhjf

Design din kundens drømmebadeværelse med GROHE Perfect Match

| Medlemsnyhed | Indrykket af Grohe A/S

"Perfect Match" konceptet gør det let for installatører at designe deres kunders drømmebadeværelse

Badeværelset skal ligesom resten af hjemmet afspejle sine ejere. Forbrugere i dag ønsker produktløsninger, såsom GROHEs Perfect Match-koncept, hvor alle de enkelte komponenter matcher i stil og form, hvilket skaber et sammenhængende og komplet badeværelse.

Et badeværelse skal udstråle komfort og velvære - og gerne holde i mange år. Af denne grund har forbrugere ofte svært ved at vælge de rigtige produkter, og søger derfor råd hos eksperterne. Hver kunde kommer hver sin stil og præference, samt forskellige størrelses badeværelser, så installatører skal kunne rådgive indenfor lidt af det hele. Især hvis man ønsker at renovere eller re-designe hele badeværelset, kan det store udvalg af produkter være overvældende for kunden.

For at hjælpe installatører til at give den bedst mulige rådgivning har sanitetsproducenten GROHE udviklet det tidsbesparende Perfect Match koncept: Komplette badeværelseskombinationer, hvor vandhane, håndvask, badekar, brusebad, toilet, trykplader og tilbehør alle supplerer hinanden i design og funktionalitet.

”Konceptet giver installatører og detailhandlere mulighed for at fokusere på deres kunders behov og ønsker, uden at skulle spilde tid på produktresearch. Det forenkler hele processen med kunden og gør den hurtigere, mere behagelig og mere omkostningseffektiv for både kunden og installatøren,” fortæller Ivan Pujic, Field Service Team Leader hos GROHE Danmark.

Med Perfect Match konceptet drager kunderne fordel af et visuelt sammenhængende og perfekt funktionelt badeværelse, og for installatører og forhandlere resulterer det i færre justeringer og klager.

Også et perfekt match bag væggen
Perfect Match-konceptet inkluderer også komponenter, som kunden ikke kan se, men som spiller en vigtig rolle i designet af et behageligt, fremtidssikret badeværelse.

Cisternen GROHE Rapid SLX er hurtig at installere og giver mulighed for nem opgradering i fremtiden. Med det integrerede elektroniske stik kan selv skylletoiletter som GROHE Sensia Arena installeres på et senere tidspunkt. Andre fordele er den justerbare flowmanager, der nemt kan tilgås efter installationen og som er ideel selv til kantløs keramik og et bredt udvalg af trykplader.

I brusebadet er det runde- eller firkantede GROHE SmartControl i kombination med den universelle GROHE Rapido SmartBox let at installere og tilbyder intuitiv kontrol og en individuel bruseroplevelse for kunden.

GROHEs top 3 Perfect Match kombinationer

#1 Perfect Match: GROHE Essence – Organisk Elegance

De bløde kanter på den ovale Essence håndvask, det fritstående Essence badekar og Essence vandhaner bidrager til et komplet og elegant udtryk på badeværelset – Læs mere om Essence-serien her.

 #2 Perfect Match: GROHE Plus – Glat Minimalistisk Stil

GROHE Plus er et design, der er inspireret af buens form, som tilbyder styrke og lethed. Ved at forene en cirkels kurver og de skarpe, rene linjer fra en kube, skaber GROHE Plus en spændende, arkitektonisk silhuet, der gør det muligt at kombinere vandhanen med både runde og firkantede former – Læs mere om Plus-serien her.

 #3 Perfect Match: GROHE Eurocube – Moderne Kubistisk stil

GROHEs Cube Keramik, Eurocube vandhaner og firkantede Rainshower SmartActive håndbruser suppleret med Cube tilbehør sikrer et sammenhængende design – Læs mere om Eurocube-serien her.

Vil du vide mere om GROHE Perfect Match konceptet til badeværelset, og hvordan du kan hjælpe dine kunder med at designe deres drømmebadeværlse så klik her.

 

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Grohe A/S

Sluseholmen 8C, 2.th.
2450 København SV
Danmark
Grohe A/S

Billeder & videoer

GROHE Plus er et design, der er inspireret af buens form, som tilbyder styrke og lethed. Ved at forene en cirkels kurver og de skarpe, rene linjer fra en kube, skaber GROHE Plus en spændende, arkitektonisk silhuet, der gør det muligt at kombinere vandhanen med både runde og firkantede former.De bløde kanter på den ovale Essence håndvask, det fritstående Essence badekar og Essence vandhaner bidrager til et komplet og elegant udtryk på badeværelset.GROHEs Cube Keramik, Eurocube vandhaner og firkantede Rainshower SmartActive håndbruser suppleret med Cube tilbehør sikrer et sammenhængende design.

Send til en kollega

0.109