23948sdkhjf

Kraftvaerk Foodtech lancerer brancheløsninger

| Medlemsnyhed | Indrykket af Kraftvaerk Foodtech ApS

I Kraftvaerk Foodtech relancerer vi Dankost Pro som branchespecifikke løsninger, frem for enkeltmoduler som tidligere. Det giver nemlig mening i både praksis og økonomien.

Tidligere har vi tilbudt Dankost Pro som enkeltstående moduler. Med vores nye branchespecifikke løsninger får man alle de funktioner, der er essentiel for de enkelte fødevareerhverv. Hver løsning er udviklet og sammensat ud fra de krav, behov og lovgivning, der findes i de respektive brancher. Løsningerne indeholder alle de funktioner der er essentielle, for at få det optimale ud af Dankost Pro i netop jeres produktion.

De fem nye brancheløsninger er:


Klik dig videre på din respektive branche, og læs mere om hvad vi kan gøre for dig. Er du i tvivl om, hvilken løsning der passer bedst til netop jer, så ring ind og hør nærmere. 

Som en del af brancheløsning-lanceringen, har vi omstruktureret vores Support & Service. Det betyder, at alle brugere på de nye løsninger, nyder godt af den samme service, bl.a. softwareopdatering på Dankost Pro, fri support og gratis deltagelse i ERFA-dage og webinars.

Sidste chance for eksisterende kunder
I forbindelse med lanceringen, tilbyder vi alle vores eksisterende kunder at opgradere jeres nuværende system - sidste chance er d.7. december. Hold derfor øje med din mailboks de kommende dage. Hvis du som eksisterende kunde ikke allerede har modtaget noget fra os, så tag gerne kontakt hurtigst muligt.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Kraftvaerk Foodtech ApS

Prags Boulevard 80, 4. sal
2300 København S
Danmark
Kraftvaerk Foodtech ApS

Send til en kollega

0.062