23948sdkhjf

Støt dine klienter eller patienter ved hjælp af PsychCon

| Medlemsnyhed | Indrykket af Psychcon A/S

Nu står vi i den situation, at hele Danmark igen er blevet lukket ned. Du kan hjælpe dine klienter eller patienter gennem videokonsultationer i disse svære tider.

På Dansk Psykolog Forenings hjemmeside kan man læse følgende citat: ”Den nuværende situation med corona-smitte i Danmark er vanskelig for selvstændige psykologer. Mange skal overveje, i hvilket omfang, de skal holde åbent for fremmøde i klinikken. Mange skal som noget nyt sætte sig ind i brugen af videokonsultationer.” Brugen af videokonsultationer i din praksis som privatpraktiserende psykolog eller psykiater kan faktisk vise sig at være en glimrende måde at støtte dine klienter eller patienter på.

Nu står vi i den situation, at hele Danmark igen er blevet lukket ned. Derfor er det på høje tid, at du også tilbyder dine klienter eller patienter videokonsultationer i disse svære tider. Som privatpraktiserende psykolog eller psykiater ønsker du sikkert at gøre en forskel ved hjælp af din praksis. Hos PsychCon vil vi gerne gøre det muligt for dig at hjælpe og behandle dine klienter gennem vores sikre platform for e-terapi. PsychCon er et resultat af international og nordisk forskning og erfaringer i forbindelse med internetbaseret rådgivning og terapi. Vi har udviklet en videoplatform, hvor fortrolighed og sikkerhed er i højsædet.

Dine videokonsultationer på PsychCon finder sted mellem din computer og din klients computer over en dansk server, hvor der ikke gemmes nogen form for klientdata i forbindelse med videokonsultationerne. På den måde sikrer vi en høj grad af fortrolighed, der efterlever de særregler, som Databeskyttelsesforordningen (GDPR) indeholder. Så hvis du havde nogle betænkeligheder ved brugen af videokonsultationer, kan du nu være sikker på, at du trygt kan hjælpe dine klienter ved hjælp af PsychCon. Som sagt oplever mange svære tider. Derfor er det en god nyhed, at du kan støtte dine klienter og dermed gøre en forskel i samfundet. Du kan enten prøve 4 gratis videotimer eller få et mailabonnement til 149 kr. den første måned. Derefter koster det 249 kr. pr. måned. Abonnementet inkluderer 5 videotimer.

Har du spørgsmål eller brug for at komme i kontakt med os, må du gerne skrive til os på vores e-mail: support@psychcon.eu

 

PSYCHCON A/S

Vestmolen 15

9990 Skagen

Telefon: +45 22 82 00 97

Medlemsnyhed

Indrykket af
Psychcon A/S

Vestmolen 15
9990 Skagen
Danmark
Psychcon A/S

Send til en kollega

0.094