23948sdkhjf

Nytårshilsen fra Center for Velfærdsteknologi

| Medlemsnyhed | Indrykket af Center For Velfærdsteknologi Nord

Vi kan nu se tilbage på 2020 som et år, hvor alt har været anderledes. Alligevel har der været mange spændende aktiviteter hos Center for Velfærdsteknologi.

Vi har kunne fortsætte arbejdet med inspiration og læring om velfærdsteknologi, fordi alle har været positive og omstillingsparate og klar til at gøre tingene lidt anderledes. På den måde har det været muligt for os, at holde åbent og på forsvarlig vis blive ved med at inspirere om brugen af velfærdsteknologi. Når vi kigger frem i  2021 er det med et håb om, at vi igen kan mødes med jer alle – især alle jer, som vi kun har set online i 2020.

Én af de aktiviteter, som Centret i år har afholdt online, er vores Produktpræsentationsdage d. 10. september og 10. december 2020, hvor vi præsenterer nye spændende teknologier. Senest har vi d. 10. december 2020 afholdt virtuel produktpræsentationsdag, hvor vi kiggede nærmere på følgende teknologier:

Qwiek.up - fra Qwiek

Qwiek.up projicerer billeder, film og mønstre på loft eller væg. Der er mulighed for at regulere stimuli, hvilket gør at den kan bruges som plejeintervention på både individuelt niveau og i grupper. Ved at projicere billeder, der imødekommer borgerens/borgernes personlige behov og ønsker. Kræver ikke Wi-Fi eller teknisk kunnen, da du blot ændre indhold (film, billeder m.fl.) ved at skifte USB-nøgle.

 Innovativt træningsredskab - fra Innovaid

TREAX er et fleksibelt rehabiliteringssystem, der sætter terapeuter i stand til at designe træningsaktiviteter, der matcher funktionsniveauet og træningsbehovet for den enkelte bruger. Du har som terapeut og specialist kontrollen, og kan let skabe individuelle og udfordrende øvelser. Velegnet til træning af såvel børn og voksne.

Box med UVC lys til desinfektion fra FHS Scandinavia

UVC-lys er en effektiv og veldokumenteret metode til desinfektion. Det er muligt at neutralisere langt de fleste typer mikroorganismer som bakterier, svampe, gær og virus. Med en UVC-lys boks kan man på under 25 sekunder desinficere f.eks. tablets, telefoner og meget andet udstyr, som ellers kan være svært at rengøre, eller som ikke tåler sprit. valideret og certificeret af diverse testinstitutter, som er godkendt til at certificere medicinsk udstyr

Afskærmningsløsning med samtaleanlæg

Systemet er opbygget af moduler og kan tilpasses det enkelte miljø f.eks. i et rum, en døråbning eller ved skranker. Samtaleanlægget har teleslynge, så de med høreapparat får den bedste oplevelse ved samtaler.

Feber og mundbindsscanner

Når en person stiller sig foran scanneren, kan den fortælle, om personen har feber og eventuelt, om man har husket mundbind. Scanneren kan enten kobles på en dørautomatik eller stå som ”stand-alone” på en stander. Den gemmer ikke persondata, hvis ikke man ønsker det, og er ikke koblet til Wi-Fi. 

VI ser frem til 2021 og glæder os til en masse spændende aktiviteter omkring velfærdsteknologi!

De bedste nytårshilsner

 Center for Velfærdsteknologi

Se mere om Centret her

 

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Center For Velfærdsteknologi Nord

Fåborgvej 15A
9220 Aalborg Øst
Danmark
Center For Velfærdsteknologi Nord

Send til en kollega

0.064