23948sdkhjf

Adapteo leverer sikre vaccinationscentre på fem dage

| Medlemsnyhed | Indrykket af Adapteo

Gennemførelsen af massevaccination mod Covid-19 vil medføre store udfordringer, ikke mindst hvad angår lokalefaciliteter.

Adapteo har udviklet en løsning til massevaccination, hvor det takket være fleksible pavillonløsninger på få dage er muligt at skabe velegnede og sikre bygninger til vaccination.

Vaccinationsbygningerne kan leveres og monteres på bare fem dage og på forskellige lokationer samtidig. Der er behov for fleksible, velindrettede vaccinationscentre med en gennemtænkt planløsning, som forhindrer trængsel og gør det muligt at passere hinanden med behørig afstand:

- De bygninger, vi anvender til vaccination, skal være let tilgængelige for ældre med begrænset mobilitet, for personer med funktionsnedsættelser og for alle, der hverken har bil eller kørekort. Faciliteterne skal være sikre for dem, der skal vaccineres, og ikke mindst udgøre et godt arbejdsmiljø for sundhedspersonalet. Derfor skal de være opvarmede og sikre en god ventilation og et fint lysindfald. Kort sagt skal de opfylde de standarder og krav, der normalt stilles til en nybygget bygning, siger Mads Blom, adm. direktør hos Adapteo Danmark.

Adapteo har stor erfaring med at levere fleksible pavillonbygninger, som kan stå klar i løbet af kort tid og dermed imødekomme akutte behov. Bygningerne kan let tilpasses specifikke formål og opfylder alle de krav, der gælder permanente bygninger. Denne form for pop up-vaccinationscentre imødekommer sikkert og effektivt de udfordringer, som massevaccination indebærer. Og så kan de leveres og monteres på bare fem dage, forudsat at opstillingspladsen er klargjort, og der findes tilgængelig el-, vand- og kloaktilslutning.

- For nylig byggede Adapteo TestCenter Danmark Vest i Skejby på vegne af Statens Serum Institut. Testcentret består af 50 sammenbyggede moduler, der strækker sig over 1.500 kvadratmeter. Det blev monteret på bare tre dage og er nu i brug. Vi ser det som et tydeligt bevis på, at vi er i stand til at træde til og hjælpe det pressede sundhedsvæsen under disse vanskelige omstændigheder, afslutter Mads Blom.

Adapteo samarbejder allerede med flere af landets regioner, hvor virksomheden leverer denne type bygninger, der er øget behov for, netop nu hvor vaccinationen skal gennemføres.

*Se forudsætningerne på https://adapteo.dk/pop-up-vaccinationscenter/ 

 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Adapteo

Greve Main 33
2670 Greve
Danmark
Adapteo

Send til en kollega

0.156