23948sdkhjf

PsychCon – En sikker og brugervenlig platform for e-terapi

| Medlemsnyhed | Indrykket af Psychcon A/S

Vi har opbygget PsychCon som en sikker og fortrolig videoplatform for behandlere, der ønsker at møde deres klienter i klienternes eget miljø

Tilbage i marts 2020 kunne man læse en artikel på Dansk Psykolog Forenings hjemmeside, hvor man skrev: ” Den nuværende situation med corona-smitte i Danmark er vanskelig for selvstændige psykologer. Mange skal overveje, i hvilket omfang, de skal holde åbent for fremmøde i klinikken. Mange skal som noget nyt sætte sig ind i brugen af videokonsultationer. Og mange skal derudover håndtere et stort fald i omsætningen og den økonomiske usikkerhed, det medfører.” Situationen er desværre ikke blevet bedre. Men der er lys for enden af tunnelen.

Som det blev nævnt i artiklen kunne brugen af videokonsultationer være nøglen til at udvide ens praksis som privatpraktiserende psykolog eller psykiater. Hos PsychCon får du adgang til en driftssikker og brugervenlig platform for e-terapi. Vores platform giver dig mulighed for at støtte dine klienter og patienter ved hjælp af videokonsultationer. Nu hvor hele Danmark er lukket ned, er det fornuftigt, at man benytter sig af vores digitale platform for e-terapi.

Som sagt er PsychCon en meget brugervenlig platform. Brugerfladen er blevet designet på baggrund af input fra vores egne psykologer. På den måde har vi sørget for, at PsychCon er en enkel og intuitiv platform, der gør det nemt for dig at starte en videokonsultation fra din telefon, tablet eller computer. Derudover har vi opbygget PsychCon, sådan at vi kan levere en sikker og fortrolig videoplatform for behandlere, der ønsker at møde deres klienter i klienternes eget miljø. For at opnå det har vi adskilt video og brugerdatabaserne. Således bliver det nærmest umuligt for uvedkommende at gennemskue systemet og bryde det. Du kan læse mere om vores sikkerhedsforanstaltninger og konkurrencedygtige priser på PsychCons hjemmeside.

Har du spørgsmål eller brug for at komme i kontakt med os, må du gerne skrive til os på vores e-mail: support@psychcon.eu

 

PSYCHCON A/S

Vestmolen 15

9990 Skagen

Telefon: +45 22 82 00 97

Medlemsnyhed

Indrykket af
Psychcon A/S

Vestmolen 15
9990 Skagen
Danmark
Psychcon A/S

Send til en kollega

0.063