23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Dankost Pro til mad med mening

Økonomi, kostpolitikker og afrapportering skal gå op i en højere enhed, når der produceres måltider på plejehjem. Derfor er det nødvendigt med et kostdatasystem, der kan håndtere kompleksiteten i måltidsproduktion til mange munde.

Dankost Pro er udviklet til fødevareindustrien, som branchespecifikke løsninger til de respektive sektorer. Dankost til Plejehjem & Kommune en komplet løsning til professionel produktionsstyring, som er skabt til at håndtere al planlægning – lige fra oprettelse af basisråvare, til maden er hos borgeren. 

Central datahåndtering sikrer ensartet information og letter planlægningen af produktionen. Systemet giver et data til afrapportering fx til synliggørelse af indsatsområder, produktionsoptimering, mindske madspild, dokumentere næringsindhold og økonomistyring. Dankost Pro Plejehjem & Kommuner er integrerebart med andre it-systemer (fx EPJ) til optimering af dataflows.

Dankost Plejehjem & Kommune indeholder funktioner som stamdata med næringsinfo, allergener og deklaration, opskrifter med næringsberegning på diæter, svindregistrering, næringstab v. varmebehandling, metodik, prisberegning med kost-og salgsbidrag samt dækningsbidrag og beregning af økologi og CO2 bidrag. Produktionsplaner- og planlægning over flere dage, menuplanlægning fx til faste menuer og menu intervaller. Webshop til madbestilling til både borger og afdelingsbestilling, med mulighed for automatisk bestilling og kolonialbestilling. Produktions App til produktionen via tablet med metodik og status.

Dankost Plejehjem & Kommune håndterer også udskrifter med følgesedler, pakkelister, faktura, labels m.m. og udskrifter til deklarationer med stregkode, holdbarhed og tilberedning til modtager (borger og modtagerkøkken). Løsningen muliggør også download af statistik til benchmarking og afrapportering, fx til økonomistyring, dokumentation af kostpolitiker og ernæring.

Kort sagt er Dankost Pro et alsidigt og fremtidssikret system til alle måltidsproduktioner, med mange flere funktioner end remset op her.

Vil du høre mere og få en uforpligtende præsentation af programmet og alle dets funktioner, så kontakt os allerede i dag.

Matilda FoodTech Danmark
Prags Boulevard 80, 4. sal
2300 København S
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29187657
P nummer: 1011856965

Kontaktperson

Tanya Østergaard Larsen
Marketing Manager
+45 31217443 tanya.larsen@matildafoodtech.com

Send til en kollega

0.047