23948sdkhjf

Blickle ErgoMove - Nyhed på det danske marked

| Medlemsnyhed | Indrykket af KS Gruppen A/S

Med produktnyheden Blickle ErgoMove flytter du op til 4.000 kg let og sikkert. Det adaptive elektriske transportsystem er udviklet hos vores tyske partner Blickle Räder+Rollen GmbH u. Co. KG med egonomisk perfektion for øje.

Flyt tungt gods let og sikkert
Med Blickle ErgoMove reduceres risikoen for skader på led og muskulatur i forbindelse med overbelastning betydeligt. Det kræver nemlig mindre kraft fra operatøren at flytte tungt gods sammenlignet med anstrengelsen ved en manuel flytning. Sættet består som standard af en brugervenlig kontrolenhed med ergonomiske håndtag, integreret strømindikator og udskiftelige batterier, samt to elektrisk drevne faste hjul.

Blickle ErgoMove er ligeledes udstyret med alle relevante sikkerhedsfunktioner bl.a. horn, nødstop og fodbeskytter. De færdigmonterede komponenter er takket være Plug & Play lette at montere på både eksisterende og nydesignede enheder, der skal elektrificeres.

Produkt fordele:

  • Køre-, styre- og bremseassistance ved belastning op til 4.000 kg
    Jævn kørsel uanset vognens vægt
    Omfattende sikkerhedspakke
    Klar til brug 24/7
    Plug & Play

Få en demonstration
Kontakt os i dag for at aftale en uforplitende live demonstration på ergomove@ks-gruppen.dk - vi overholder naturligvis de gældende retningslinjer om mundbind og afstand når vi besøger dig.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
KS Gruppen A/S

Troensevej 20
9220 Aalborg Ø
Danmark
KS Gruppen A/S

Kataloger m.v.

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.063