23948sdkhjf

Kommunom og Sundhedskommunom: Du kan nå at få en plads

| Medlemsnyhed | Indrykket af Komponent – Kommunernes Udviklingscenter

Er du i gang med en kommunomuddannelse, eller vil du gerne i gang? Der er stadig plads på enkelte af de moduler, der begynder til marts.

Som ansat i en kommune eller region skal du flytte med, når den offentlige sektors opgaver og ansvar flytter sig. Nøglen er videreuddannelse, og du kan stadig nå at komme i gang – eller tage det næste skridt – her i foråret. Nedenfor har vi samlet en oversigt over de moduler på Kommunom og Sundhedskommunom, som du stadig kan nå at tilmelde dig:

Nogle af modulerne udbydes som onlineforløb, og de vil selvfølgelig blive gennemført online. For de øvrige moduler gælder, at undervisningen er online, så længe situationen kræver det. Når der bliver åbnet for fysisk fremmøde, vil du derefter igen kunne møde din underviser og medstuderende i Komponents lokaler, hvor vi selvfølgelig overholder alle retningslinjer.

Når vi åbner for fysisk fremmøde, tilbyder vi også hybrid-undervisning. Det giver mulighed for fortsat at deltage online for de studerende, hvor corona eller særlige restriktioner forhindrer dem i at møde op. Læs mere om Hybrid-undervisning >>

Moduler på Kommunom og Sundhedskommunom med start marts 2021

Kompetencefondene sætter gang i uddannelse
Vil du have opdateret din viden og styr på kompetencerne til fremtidens udfordringer på jobbet? Så er det værd at undersøge hos din tillidsrepræsentant, om du kan få del i kompetencemidlerne og tage op til to moduler på Komponents kommunomuddannelser om året med tilskud fra kompetencefondene.

Du kan søge midler til både de tre obligatoriske moduler, de valgfrie moduler og afgangsprojektet, og kompetencefondene støtter, uanset om du modtager undervisning med fysisk tilstedeværelse eller online undervisning. I kan også søge midler fra Den Kommunale Kompetencefond eller Den Regionale Kompetencefond uanset, om kommunommodulet gennemføres på egen arbejdsplads eller som et åbent forløb hos Komponent.

Læs mere >>

Medlemsnyhed

Indrykket af
Komponent – Kommunernes Udviklingscenter

Hedeager 5, 1.
8200 Aarhus N
Danmark
Komponent – Kommunernes Udviklingscenter

Send til en kollega

0.079