23948sdkhjf

Gøremålene efter dødsfald er mange

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Når vi mister et familiemedlem eller nær bekendt, opstår der øjeblikkeligt en række opgaver, som der skal tages hånd om. Midt i al sorgen skal vi derfor finde ekstra kræfter og overskud, så de væsentligste opgaver bliver klaret.

Der er en række opgaver, som skal klares kort efter dødsfaldet, hvor andre opgaver muligvis kan udsættes lidt længere tid.

I denne artikel giver vi dig et mindre overblik over, hvordan du på bedst mulig måde kan tage hånd om de mange opgaver, som opstår, når vi mister et familiemedlem eller bekendt.

Skab overblik
Selvom tiden efter et dødsfald kan være uoverskuelig, så er det essentielt, at du formår at skabe overblik over de mange opgaver, som kræver din opmærksomhed. Dette kan være i form af en almindelig liste, hvor du lister alle gøremålene ned. Her kan du også rangordne opgaverne efter vigtighed og tidshorisont, da det er væsentlig mere presserende at udfylde dødsanmeldelsen end at afmelde afdødes Netflix-abonnement. Overblikket kan gøre de mange opgaver mere overskuelige, da flere af opgaverne også kan fordeles mellem forskellige familiemedlemmer.

Afdødes egne ønsker
Mange mennesker har allerede gjort sig en række overvejelser i forbindelse med deres eget dødsfald. Overvejelserne kan omhandle alt fra afskedsceremoni og salmer til valg af kirke samt meget andet. Dette kan ske gennem dokumenter som Min sidste vilje, som indeholder alle afdødes præferencer. På den måde kan du give den afdøde en afskedsceremoni, som er planlagt ud fra netop denne persons egne ønsker.

Få professionel hjælp
Selvom pårørende godt kan føle, at opgaverne er ligetil, så kommer der altså en række af ekstraopgaver i forbindelse med afskedsceremonien, hvis man ikke benytter sig af en bedemand. En bedemand er for mange en uundværlig del, når dødsfaldet rammer i en familie. Bedemanden varetager nemlig en række opgaver omkring afskedsceremonien. Opgaverne omhandler alt fra kontakt til forskellige parter som blomsterforhandlere, stenhuggere og præsten til arrangering af udsyngning, mindesamvær og iklædning af afdøde. 

Med den rette bedemand får du den nødvendige assistance i en svær tid, hvor fokus bør ligge på at være sammen med ens familie og nære bekendte.

Bedemand i Aalborg

Mangler du bedemænd til begravelse i Aalborg, så er Aalborg Ny begravelse et oplagt valg. Ligegyldigt om afdøde var medlem af folkekirken eller ønskede en anderledes afskedsceremoni, så kan du få hjælp til alle former for afskedsceremonier. De kan assistere både ved den borgerlige ceremoni eller bisættelse i Aalborg og omegn.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.141