23948sdkhjf

Sådan taber du alle julekiloene igen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

December er en typisk en meget hård måned rent kostmæssigt, fordi man spiser rigtig fed mad og en masse søde sager. Det er helt normalt, og de fleste tager gerne et par kilo på i denne måned, for at nyde det fuldt ud.

Det er dog langt fra lige så nemt at komme af med de kilo, som ellers er meget nemme at tage på. Det er måske det mest kliché nytårsforsæt, at man gerne vil tabe sig, men realiteten er dog at langt de fleste ikke får indfriet målet.

Derfor forsøger vi i denne artikel at guide dig til, at nå netop dette mål – nemlig at tabe sig. Men ikke bare at tabe sig, for det er i virkeligheden nemt nok. Spis mindre, motioner mere. Nej, vi vil gerne hjælpe dig til at blive klogere på din mentalitet, krop og kost. På den måde kan du nemlig nemmere vedvare et vægttab, og konsekvent holde dig selv i god form.

Motivationen starter værket – rutinerne får dig i mål
Når man skal tabe sig, er det vigtigste at man har en god grund, og dermed er meget motiveret. Hvis man ikke er 100% motiveret til at tabe sig, lad det være fordi man er ked af sit udseende, eller fordi man ønsker at være sundere, så når man sjældent i mål med sit vægttab. Derfor er det vigtigt at man får identificeret sine mål, og grunden til man gerne vil tabe sig. Hvis det blot er en tanke der strejfer dig når sidder og scroller Instagram, så bliver resultatet aldrig godt. Det skal komme indefra.

Når først du er i gang, og stadigvæk har motivationen til at spise sundt og komme afsted til træning, så er det vigtigt at man får lagt nogle faste rutiner. Disse rutiner er nemlig dem der trækker dig resten af vejen i mål, i de perioder hvor motivationen måske er lille. Du skal have det godt med dine rutiner, for ved at have det godt med sine rutiner, så er man også mere tilbøjelig til at overholde dem – ikke fordi man SKAL, men fordi man har det bedst med sig selv på den måde.

Kosten udkonkurrerer træningen til hver en tid
Selvom træning selvfølgelig er en vigtig del af et vægttab, så er det vigtigste altså kosten. Du kan træne nok så meget, men spiser du ikke sundt – eller i mindre mængder – så når du aldrig dine mål. Derfor er det vigtigt at man sætter sig ind i hvor meget man indtager i løbet af en normal dag, og hvor meget man forbrænder.

Motionen skal være tiltrækkende for dig
Det er super vigtigt at man forsøger at bevæge sig på den måde man selv synes er sjov eller tiltrækkende. Hvis du f.eks. hader at løbe, er det måske ikke et løbebånd du skal bruge din tid på, men derimod måske en cykel. På samme gælder det med styrketræning, hvor du altså skal finde de øvelser eller træningsformer som du synes er sjove eller i hvert fald mindre ”trælse”.
Hvis du finder dine egne faste rutiner og måder at træne på, som virker for dig, er det meget nemmere at komme afsted til træning. Pas derfor på med at efterligne for meget hvad andre gør, men find derimod din egen metode – du vil ikke fortryde det.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.063