23948sdkhjf

PsychCon – Klientens sikkerhed og fortrolighed i centrum

| Medlemsnyhed | Indrykket af Psychcon A/S

Vi skaber rammerne for at etablere videomøder, der sætter klientens sikkerhed og fortrolighed i centrum

På Dansk Psykolog Forenings hjemmeside kan man læse følgende vejledning: ”Ligesom resten af samfundet skal man som sundhedsperson og privatpraktiserende psykolog under COVID-19 epidemien begrænse fysiske møder så meget som muligt af hensyn til at reducere risiko for smittespredning.” Derfor er det den privatpraktiserende psykolog selv, der skal foretage en konkret og individuel vurdering med udgangspunkt i klientens behov. Med henblik på at hjælpe privatpraktiserende psykologer og psykiatere tilbyder PsychCon en sikker videoløsning for onlineterapi.

PsychCon giver dig mulighed for at bruge en sikker videoløsning uden at skulle investere i kostbar teknologi. Vores platform er sikker, stabil og brugervenlig. Det giver tryghed at vide, at andre ikke vil have adgang til dine fortrolige oplysninger. På den måde kan du også varetage dine klienters sikkerhed i overensstemmelse med Dansk Psykolog Forenings retningslinjer og persondataforordningen (GDPR). Vi skaber derved rammerne for at etablere videomøder, der sætter klientens sikkerhed og fortrolighed i centrum.

Videosamtaler på PsychCon finder sted over en sikker forbindelse. Vores servere befinder sig i Danmark og opfylder de sikkerhedsforanstaltninger, GDPR foreskriver. Videokonsultationen går fra psykologens computer gennem vores sikre videoservere til klientens computer. På den måde opnår du optimal sikkerhed. Som du kan høre, er PsychCon en platform for e-terapi, hvor fortrolighed og tryghed er i højsædet. Du behøver heller ikke at bekymre dig for eventuelle datalækager, fordi videomøderne aldrig bliver gemt på vores servere. Onlineterapi og videokonsultationer har aldrig været nemmere eller mere sikre. Du er velkommen til at klikke på et af linkene i denne artikel og besøge vores hjemmeside.

Har du spørgsmål eller brug for at komme i kontakt med os, må du gerne skrive til os på vores e-mail: support@psychcon.eu

 

PSYCHCON A/S

Vestmolen 15

9990 Skagen

Telefon: +45 22 82 00 97

Medlemsnyhed

Indrykket af
Psychcon A/S

Vestmolen 15
9990 Skagen
Danmark
Psychcon A/S

Send til en kollega

0.064