23948sdkhjf

Webinar: Viden fra kommunesamarbejde om teknologi til bleer

| Medlemsnyhed | Indrykket af Danish.Care - Branchen for hjælpemidler og velfærd

Den 22. marts sætter CareNet Digital fokus på sensorteknologi til bleer, når vi inviterer udvikler Wear&Care Technologies og Herning Kommune til at afholde faglige oplæg om deres kommunale samarbejde på baggrund af et pilotprojekt.

Herning Kommune har købt og brugt Wear&Care sensorteknologi til bleer. Velfærdsteknologien er kørt som et pilotprojekt igennem et års tid på et af kommunens plejecentre. Pilotprojektet er et led i Herning kommunes fokus på værdighed for borgeren og et godt arbejdsmiljø for medarbejdere, hvor indsatsen omkring inkontinens også har stor betydning.

Herning Kommune har brugt systemet til at give besked ved våd ble, udrede bletyper og planlægge toiletbesøg. Projektet på plejecenteret har været tilknyttet Jasmin Al-assadi, udviklingskonsulent under Staben for Sundhed og Ældre i Herning Kommune.

Projektet viser, at medarbejderne har været glade for systemet. Teknologien giver dem bedre samvittighed, fordi de nu ved, at de får besked, når bleer skal skiftes. De har oplevet fordele i form af flere ressourcer, færre udadreagerende borger og ingen svamp i bleregionen.

Tag del i erfaringsudveksling om samarbejdet

Til CareNet Digital-Webinaret vil du møde Anne Cordel, produktchef i Wear&Care Technologies, og Jasmin Al-assadi, udviklingskonsulent i Herning Kommune. Sammen vil de følge dig igennem deres samarbejde om sensorteknologi til bleer på plejehjem, og de vil dele ud af vigtige overvejelser, ny viden og erfaringer fra projektet.

Se programmet her

Tilmeld dig her

Om Wear&Care Technologies

Wear&Care Technologies er et intelligent hjælpemiddel til plejecentre, bosteder og hjemmeplejen, som giver medarbejderne besked, når en borgers ble skal skiftes. På den måde undgår personalet at udføre tidskrævende arbejde og hårde forflytninger, som er til gene for både borger og personale. Med de frigivne ressourcer har personalet større overskud til omsorg og pleje. Borgeren oplever færre unødvendige forstyrrelser og større værdighed

Hjælpemidlet består af en sensor og en inkosender, som passer alle typer og mærker af bleer, samt et system, hvor man kan lave udredning på baggrund af urinmønster.

Se inspirationsvideo om Wear&Care her

Praktisk information

Webinaret afholdes på Teams.

Deltagelse er gratis.

Tilmeldingsfrist: 21. marts 2021.

Tilmeld dig her

 

Videomateriale er udviklet i samarbejde med CareNet-medlem Mapia.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Danish.Care - Branchen for hjælpemidler og velfærd

Handicaporganisationernes Hus
Blekinge Boulevard 2
2630 Høje Taastrup
Danmark
Danish.Care - Branchen for hjælpemidler og velfærd

Send til en kollega

0.062