23948sdkhjf

Damixa lancerer Silhouet Collection og Silhouet Matt White

| Medlemsnyhed | Indrykket af FM Mattsson Mora Group Danmark ApS

Damixa lancerede d. 1. marts to spændende tilføjelser til den populære Silhouet-serie, nemlig Silhouet Matt White og Silhouet Collection. To stærke nyheder, som skaber sammenhæng og ro i hjemmet.

Silhouet Matt White

Designet er stilrent, skandinavisk og tidløst og matcher både klassiske og moderne hjem. Den matte, hvide overflade får form og detaljer til at stå skarpt frem. Overfladen er en robust pulverlakering, som ikke krakelerer og nem at rengøre. Ved montering og reparation med værktøj er den præcis lige så stærk som ethvert andet armatur - og alt andet end sart.

Overfladen er desuden UV resistent, så hanen gulner ikke på grund af sollys, men forbliver så hvid som ny. Silhouet Matt White er et oplagt valg til det lyse køkken eller bad, men også effektfuld som kontrast til mørke flader og farverige rum.

 Oplev Silhouet Matt White-universet her

 

Silhouet Collection

Silhouet Collection er en komplet serie af badeværelsestilbehør, der matcher design og overflader i den populære Silhouet-serie. Man får præcis samme farve og undgår de nuanceforskelle, der er, hvis man vælger forskellige mærker.

 Kollektionen består af håndklædeholdere, håndklædekroge, toiletbørste, toiletpapirholder og holder til ekstra toiletruller, og fås i hele 7 overflader og farver: Krom, stål, børstet messing, messing, kobber, mat sort og mat hvid.

Der er således nemt at få præcis den løsning, der understreger ens personlige stil, og skabe en designmæssig rød tråd i det essentielle tilbehør på badeværelset. Silhouet Collection er et ekstra argument for at vælge Silhouet-serien og en oplagt mulighed for at supplere salget af Silhouet armatur og bruser.

Oplev Silhouet Collection-universet her

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
FM Mattsson Mora Group Danmark ApS

Hvidkærvej 48
5250 Odense SV
Danmark
FM Mattsson Mora Group Danmark ApS

Send til en kollega

0.11