23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bare spray og tør efter - Fjern pletter og snavs fra gulvet

På mindre arealer eller som hurtig mellemrengøring, kan et skaft med en sprayfunktion gøre rengøringen langt hurtigere og nemmere.

Bare spray og gør rent - perfekt til mellemrengøring eller når uheldet sker
Tag pletterne på gulvet i kantinen eller indgangspartiet, eller gør hurtigt rent inden næste kunde træder ind. Med Inox skaftet kan I gøre rent der hvor behovet opstår, uden hverken at skulle bøvle med spande, rengøringsvogne eller gulvklude. I dag findes løsningen i lang række klinikker, mindre butikker, kollegier og andre steder hvor der er behov for løbende og enkel rengøring på mindre arealer. Skaftet bruges ofte som et supplement til  den øvrige rengøring og er nem for personalet af håndtere og opbevare, da det kræver yderst lidt plads.

Skaftet er hult og kan kombineres med alle moppetyper
Det hule skaft påfyldes vand eller sæbeopløsning som I plejer at bruge og sprayes direkte på pletten, hvorefter gulvet tørres over med moppen. Skaftet passer sammen med stort set alle vores mopper, både vaskbare og engangsmopper - fx velcromopper, dobbeltsidede mopper og lommemopper.  

 


I Vileda Professional har vi gennem årtier arbejdet med professionel erhvervsrengøring.
I dag har vi et varekatalog med over 400 kvalitetsrekvisitter med alt fra rengøringsvogne, til mopper, klude og spande. Alt sammen udviklet med fokus på størst mulige miljøhensyn og længst mulige holdbarhed, så vi skåner naturen for unødigt ressourceforbrug. 

Book en fremvisning, en opmåling eller rådgivning af Vileda Professional på tlf. 7021 0052, eller kontakt din lokale konsulent.


Fyn og Jylland, Laurits Skjødt Vinkle: 4086 5086
Sjælland og øer, Kenneth Askov Jeppesen: 2046 8243

 

Vileda Professional
Tune Parkvej 5
4030 Tune
Greve Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15188286
P nummer: 1000876999

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047