23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Grønne indkøb er mere end svanemærkning

Selvom svanemærkningen er god for miljøet, siger den desværre intet om produktets holdbarhed, så er du på jagt efter at invester i flere grønne indkøb, bør du også kigge på om produktet er langtidsholdbart for at undgå unødigt ressourcespild.

Bæredygtighed kan i mange sammenhænge koges ned til valg af produkter hvor holdbarhed, kvalitet, brug og fremstillingsmåde er i højsædet.

Grønne indkøb fylder mere og mere hos private virksomheder og offentlige institutioner, men for at foretage ægte bæredygtige indkøb, bør der også kigges på holdbarheden og kvaliteten, hvis ressourceforbruget skal holdes nede. Både i Vileda Professional og vores hovedkoncern Freudenberg, har vi gennem en årrække arbejdet med at gøre vores produktlinjer så miljørigtige som muligt. Derfor producerer vi i Vileda en lang række rengøringsartikler med længere holdbarhed end mange andre på markedet, så ressourcespildet holdes nede. I videoen kan du se, hvordan vi på koncern niveau gør en kæmpe indsats for at fremme den grønne omstilling i den lange række af virksomheder, som er en del af Freudenberg.

Så hos os  drejer bæredygtighed  sig altså om andet end svanemærket, men også om at turde tænke langsigtet og investere i det rigtige - og dermed komme “brug og smid væk”-kulturen til livs. Den bedste nyhed er, at vi rigtig gerne vil hjælpe jer med at komme videre med jeres grønne omstilling. Og det kommer hverken til at koste jer arbejdstid eller flere penge, at tænke grønt sammen med os. For set i det lange løb, er vores produkter billigere end mange andre, ganske enkelt fordi de holder længere. Flere af vores mopper kan fx holde til over 1000 vaske og bruger samtidig kun 1,2 dl vand pr. gang, ligesom at vi har klude som holder til over 400 vaske - og mange af dem er svanemærket. Det er godt nyt for jeres vand- og kemiforbrug og ikke mindst miljøet.

Miljøet skal ses i en større sammenhæng

Ordentlighed og kvalitet er nøgleord i alt hvad vi gør og leverer. I Vileda Professional arbejder vi konstant på, at forbedre vores miljø- og sikkerhedsarbejde, så det er så skånsomt og miljørigtigt som muligt. Til glæde for jer, jeres kunder og ikke mindst miljøet.

I den vedlagte folder kan du læse mere om hvordan vi i alle led fra produktion til brug og genanvendelse, arbejder med miljøet for øje.

Gode råd til dine næste grønne indkøb til rengøring:

  • Kig på vandforbruget for produktet
  • Kræver produktet mere kemi end andre tilsvarende varer?
  • Kig på holdbarheden - hvor mange kan den vaskes eller kan dele udskiftes?
  • Kig på tidsforbruget for at forberede eller bruge delen
  • Kig på indholdet - er der skadelige stoffer, mikroplast eller andet i varen
  • Hvordan kan den bortskaffes forsvarligt?
  • Hvor er varen produceret - kræver den lang transport?
  • Hvordan er den produceret - er den lavet under miljøskadelige forhold?

 

I Vileda Professional har vi gennem årtier arbejdet med professionel erhvervsrengøring.
I dag har vi et varekatalog med over 400 kvalitetsrekvisitter med alt fra rengøringsvogne, til mopper, klude og spande. Alt sammen udviklet med fokus på størst mulige miljøhensyn og længst mulige holdbarhed, så vi skåner naturen for unødigt ressourceforbrug. 

Book en fremvisning, en opmåling eller rådgivning af Vileda Professional på tlf. 7021 0052, eller kontakt din lokale konsulent.


Fyn og Jylland, Laurits Skjødt Vinkle: 4086 5086
Sjælland og øer, Kenneth Askov Jeppesen: 2046 8243

Vileda Professional
Tune Parkvej 5
4030 Tune
Greve Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15188286
P nummer: 1000876999

Kontaktperson

Send til en kollega

0.078