23948sdkhjf

Inspirerer deres patienter til bedre genoptræning

| Medlemsnyhed | Indrykket af ExorLive AS

Vi er i en tid, hvor digitale løsninger betyder mere og mere for både fagpersoner og patienter. Træningsappen ExorLive Go lever op til de krav terapeuter, kommuner, klinikker og ikke mindst patienter stiller.

Sådan inspirerer Aarhus Kiropraktor Center deres patienter til bedre genoptræning

For Jens Bo Vestergaard er det vigtigt, at et træningsprogram er tilpasset den enkelte patient. Der skal tages forbehold for fysisk niveau, muligheder i forhold til familie, arbejdsliv, ambitioner samt, at de har en forståelse for hvorfor de skal træne og at det er deres eget ansvar.

Men tager patienterne mere ansvar og bliver bedre inspireret, når de får en træningsapp?

”Mine patienter udtrykker, at det er klart mere inspirerende at benytte ExorLive app til træningen end eks. en udskrift” , siger Jens og fortsætter: ”Jeg har en fornemmelse af, at de patienter der benytter appen får trænet mere, men jeg har ikke lavet noget dokumentation på det”.

Alder er heller ikke nødvendigvis nogen hindring og Jens Bo Vestergaard har patienter over 70 år, der bruger appen til genoptræningen. Med appen fra ExorLive kan fysioterapeuten få feedback, historik og grafer fra patientens træning.

”Jeg benytter mig af feedback funktionen, hvis en patient ønsker, at jeg skal kontrollere deres træningsmængde ellers ikke”, udtaler Jens Bo Vestergaard.

Digitale løsninger for både fysioterapeuter og patienter er kommet for at blive, og hvis man spørger Jens Bo Vestergaard om digitale løsninger bliver vigtigere i fremtidens fysioterapi er svaret klart: ”Ja, uden tvivl”.

Kan du med få ord beskrive ExorLive løsningen og er det noget du vil anbefale andre?

”Super! Og helt sikkert noget jeg vil anbefale kolleger i branchen at benytte”.

Lyst på træningsapp til patienterne?

Gør som mange andre og få din helt egen app med eget logo og indhold.

  • Personlige træningsprogram: Et klik og patienten har træningsprogrammet og du får adgang til data omkring patientens træning og feedback,
  • Generelle programmer: Lad “kommende patienter oprette sig som brugere af jeres app og dermed få adgang til eks. basis øvelser og let adgang til at booke behandling,
  • Information om klinikken: Appen kan også indeholde link til bookingsside, information om terapeuterne, produkter der kan købes med mere,
  • Video-møde: Appen kan indeholde en sikker video-møde funktion, som gør det let for terapeuten at invitere patienten til et videomøde,

Vil du vide mere? Kontakt os på salg@exorlive.com, tlf: +45 77 34 57 78 eller www.exorlive.com


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
ExorLive AS

Hovfaret 4
0275 Oslo
Norge
ExorLive AS

Send til en kollega

0.111