23948sdkhjf

Søg kompetencemidler til din faglige og personlige udvikling

| Medlemsnyhed | Indrykket af Komponent – Kommunernes Udviklingscenter

Måske en af de tre offentlige kompetencefonde er vejen til at sikre det næste skridt i din faglige og personlige udvikling. Bliv klogere på kompetencefondene og kom i gang med at undersøge mulighederne for at få støtte.

Har du fundet et kursus, der vil give dig mere viden, flere færdigheder eller helt nye kompetencer? Vil du f.eks. lære, hvordan du får et fast tag om dit projekthvordan du bliver en dygtigere leder for dine medarbejdere, eller vil du simpelthen klædes på til fremtidens administrative opgaver? Med kompetencemidler fra den kommunaleregionale eller statslige kompetencefond er du et skridt nærmere den efter- eller videreuddannelse, du drømmer om.

De tre offentlige kompetencefonde, der er etableret som et led i overenskomstforhandlingerne, har til formål at understøtte kompetenceudviklingen i kommuner, stat og regioner. Det gør de ved at give støtte til fortrinsvis kompetencegivende efter- og videreuddannelse hos anerkendte udbydere – som f.eks. Komponent.

Du kan i princippet søge om tilskud alle uddannelser, men de faglige organisationer har lavet positivlister over forhåndsgodkendte uddannelser og uddannelsesniveauer. Her vægtes kompetencegivende uddannelser på akademi-, diplom- og masterniveau. Det betyder, at du blandt andet kan søge tilskud til moduler på kommunomuddannelserne eller til tre af Komponents populære uddannelser: Den Offentlige Projektlederuddannelse®Den Offentlige Proceslederuddannelse og Voksenpædagogisk Grunduddannelse – Formidling, didaktik og undervisningsteknik.

Læs mere om, hvordan du søger midler til kompetencegivende uddannelse >>

Kompetenceudvikling til gavn for hele organisationen
Den Kommunale Kompetencefond og Den Regionale Kompetencefond støtter i stigende grad gruppeansøgninger, hvor hele medarbejdergrupper får støtte til f.eks. lokalt tonede uddannelsesforløb, så længe det er skræddersyet ind i en sammenhæng, hvor forløbet er ECTS-givende. Komponent kan hjælpe i processen med både design af uddannelsesforløb og ansøgning, læs mere >>

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Komponent – Kommunernes Udviklingscenter

Hedeager 5, 1.
8200 Aarhus N
Danmark
Komponent – Kommunernes Udviklingscenter

Send til en kollega

0.109