23948sdkhjf

Fremtiden er berøringsfri

| Medlemsnyhed | Indrykket af Grohe A/S

Håndhygiejne har aldrig været vigtigere. I en verden hvor vi er blevet mere bevidste om, at en enkelt berøring kan føre til smitte af bakterier, efterspørger forbrugerne berøringsfrie armaturer til både de private og offentlige miljøer.

Hele Covid-19 situationen har muligvis gjort folk mere opmærksomme på vigtigheden af håndhygiejne - men fordelene ved berøringsfrie armaturer har ligget GROHEs hjerte nær i mange år, og GROHE tilbyder derfor en lang række armaturer, som sikrer en bedre håndhygiejne og samtidig minimere risikoen for at blive smittet af forskellige bakterier.

Berøringsfrit håndvaskarmatur til både private og offentlige miljøer

GROHEs Bau Cosmopolitan E berøringsfrie håndvaskarmatur er et godt eksempel på et armatur, som med sine innovative teknologi tager den personlige håndhygiejne til et helt nyt niveau. Den infrarøde sensor registrerer håndbevægelse, og sikrer, at forbrugeren ikke kommer i kontakt med armaturet. Dette minimerer risikoen for at få smitsomme bakterier på hænderne, og er derfor en god løsning for at sikre en konstant god håndhygiejne derhjemme og i travle offentlige miljøer. Kombineret med GROHE fjernbetjening (36407001) er der yderligere indstillinger tilgængelige, inklusive automatisk hygiejneskylning og termisk desinfektion. Armaturet er desuden nemt at installere og er fremstillet med GROHE EcoJoy vandbesparende teknologi, som begrænser vandgennemstrømningen til 5,7 l / min uden at gå på kompromis med ydelsen. Så der er både hygiejniske og økonomiske fordele ved at installere et "Bau Cosmopolitan E berøringsfrit håndvaskarmatur" fra GROHE.

Bau Cosmopolitan E Berøringsfrit elektronisk håndvaskarmatur

GROHE nr.: 36451000

VVS nr.: 704149104

Hvis du vil vide mere om det berøringsfrie håndvaskarmatur, så læs mere her

Eller hvis du er interesseret i at læse mere om alle GROHEs berøringsfrie produkter, så kig her

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Grohe A/S

Sluseholmen 8C, 2.th.
2450 København SV
Danmark
Grohe A/S

Billeder & videoer

Undgå at blive smittet med bakterier når du vasker hænder med et berøringsfrit håndvaskarmatur fra GROHE.Undgå at blive smittet med bakterier når du vasker hænder med et berøringsfrit håndvaskarmatur fra GROHE.

Send til en kollega

0.078