23948sdkhjf

Aldrig har en sikker mail- og videoløsning været vigtigere

| Medlemsnyhed | Indrykket af Psychcon A/S

I sundhedssektoren har mange konsultationer det seneste år foregået online. Derfor er det helt essentielt, at du som behandler eller klinik benytter en sikker og krypteret forbindelse.

I sundhedssektoren har mange konsultationer det seneste år foregået online. Derfor er det helt essentielt, at du som behandler eller klinik benytter en sikker og krypteret forbindelse, så man kan sikre den enkelte behandler og ikke mindst patienterne, at ingen uvedkommende er med på en lytter under konsultationernes ofte fortrolige samtaler.

Ligeledes har mere korrespondance end nogensinde før foregået over mail, hvor ved PsychCons krypterede mailløsning er en stor fordel for både dig, din praksis og dine klienter.

Hos PsychCon er vi eksperter i sikre mail- og videoløsninger og kan med garanti også hjælpe dig og din klinik eller praksis til bedre og mere sikre løsninger. Om du bare er dig selv eller har 10, 50 eller over 100 ansatte – så har vi hos PsychCon den helt rette løsning til lige netop dig og din praksis.

Sikkerheden er i top

Vi benytter os naturligvis og udelukkende af anerkendte og professionelle løsninger, som alle er kendte for deres høje pålidelighed samt kvalitets- og sikkerhedsniveau. Samt alle vores servere står i Danmark. Vi fokuserer hele tiden på at blive bedre samt at øge sikkerheden på vores løsninger. Derfor følger vi også til hver en tid med i udviklingen og tager intet for givet - for os er sikkerheden til hver en tid i højsædet!

Kontakt os i dag og hør mere om hvad vi kan gøre for dig og din praksis. 72344404 eller mail ah@psychcon.eu


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Psychcon A/S

Vestmolen 15
9990 Skagen
Danmark
Psychcon A/S

Send til en kollega

0.093