23948sdkhjf

JFP har realiseret 300 dage uden ulykker

| Medlemsnyhed | Indrykket af Jørgen Friis Poulsen a/s

JFP har været arbejdsmiljøcertificeret siden 2012 og er også ISO-certificeret efter ISO45001. Det betyder, at JFP både strategisk og operationelt har valgt at have ekstraordinært stort fokus på arbejdsmiljø.

JFP er ISO certificeret i arbejdsmiljø og har en kronesmiley. Derfor er der konstant fokus på at sikre alle byggepladser ift. arbejdsmiljø og sikkerhed. Det er meget glædeligt at to af byggepladserne - Grundfos Eventhall i Bjerringbro og Betty III plejecenter på Frederiksberg netop har realiseret 300 dage uden ulykker.

Fokus på sikkerhed og arbejdsmiljø
JFP har stor fokus på sikkerhed og forsøger at se ulykkerne før de sker. Der registreres løbende risici, laves årsagsanalyser og igangsættes korrigerende handlinger. Et af arbejdsmiljømålene for 2021 er at øge fokus på arbejdsmiljø i projekteringsfasen. Det betyder fokus på processer, så der opnås en endnu større sikkerhed og sundhed for medarbejderne og underentreprenørerne.

Læs også: Historisk resultat indenfor arbejdsmiljø

Grundfos og Betty III
JFP opfører Grundfos Eventhall på 3.000 m², som skal supplere den eksisterende hal i Grundfos Center, og ombygger samtidig 720 m² mødelokaler og kontorer. Ligeledes opføres Betty III plejecenter med 125 plejeboliger på Frederiksberg. Byggeriet skal DGNB Guld certificeres og afleveres før sommerferien 2021.

JFP a/s
JFP a/s udfører total- og hovedentrepriser på sundhedsområdet, boligområdet, erhverv & industri samt renovering. JFP har været en stærk spiller på markedet i knap 50 år og er kendetegnet ved ordentlighed, grundighed og kvalitet. Virksomheden har fokus på at bygge til mennesker og går ikke på kompromis med kvaliteten. JFP stræber efter at være byggeriets bedste arbejdsplads og have én af de laveste ulykkesfrekvenser i Danmark. Som et led i dette er JFP certificeret i projekterings- og byggeledelse efter  ISO45001 standarden.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Jørgen Friis Poulsen a/s

Mads Eg Damgaards Vej 50
7400 Herning
Danmark
Jørgen Friis Poulsen a/s

Send til en kollega

0.093