23948sdkhjf

Nem adgang til god hygiejne

| Medlemsnyhed | Indrykket af De Forenede Dampvaskerier A/S

Med en komplet og fleksibel non-touch hygiejneløsning er det nemt for medarbejdere og gæster i huset at opretholde et højt hygiejneniveau og et sikkert arbejdsmiljø.

En god håndhygiejne er med til at forebygge sygedage. Derfor er det vigtigt at sikre, at der altid er hånddesinfektion til rådighed i din virksomhed. En fleksibel og multifunktionel hygiejneløsning giver nem adgang til en god hygiejne og forhindrer dermed smittespredning.

Du lejer det hele – og får løbende leveret alt det nødvendige
Du lejer stander og dispenser. Med i dette får du løbende leveringer af det nødvendige håndsprit – lige til døren.

Standeren er en fleksibel serviceløsning, som du kan placere der, hvor behovet er størst. Hvis behovet ændrer sig, kan du nemt flytte standeren tilsvarende. Hvis det er på et sted med mange mennesker og stor aktivitet, er det muligt at montere to dispensere på standeren for dobbelt kapacitet og hastighed.

Du kan også altid supplere din løsning med flere standere og dispensere.

Multifunktionel løsning
På standeren er det muligt at montere en bakke til opbevaring af øvrige hygiejneprodukter som f.eks. mundbind og engangshandsker. Mulighederne er mange, og det er nemt at ændre fra dag til dag.

Du får en fast kontaktperson, der bistår dig med rådgivning og tager hånd om alt vedrørende levering, montering og løbende opfyldning efter dine behov. Det frigiver ressourcer i din hverdag.

Læs mere om DFD’s hygiejneløsninger her.

Medlemsnyhed

Indrykket af
De Forenede Dampvaskerier A/S

Kongebakken 1
2765 Sørum
Danmark
De Forenede Dampvaskerier A/S

Kataloger m.v.

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.079