23948sdkhjf

Sådan slipper du måske af med hovedpinen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Det er frygteligt at have hovedpine, og det er endnu værre, hvis den bliver en fast del af hverdagen.

Hovedpinen har mange forskellige ansigter, for den kan opstå af flere forskellige grunde og påvirke os på ligeså forskellig vis. I denne artikel får du tre gode råd til, hvordan du slipper af med hovedpinen.

Den sunde livsstil
Ofte vil vi ty til pilleskabet, når vi skal bekæmpe hovedpinen. Det er denne løsning, de fleste af os benytter, men faktisk kan hovedpinen mildnes med mange andre metoder.

Først og fremmest bør du skrue tiden tilbage for at gennemgå, hvad du indtager af væske og kost i løbet af dagen. Det er vigtigt, at vi husker på at vælge vanddunken fremfor kaffekoppen noglegange under arbejdet, derudover bør vi ruste vores energi med sund og nærende kost.

Søvnen spiller desuden også en afgørende rolle for, at du undgår den strammende fornemmelse i hovedet. Derfor kan du med fordel prøve at optimere dine daglige vaner til det bedre i håbet om at bekæmpe hovedpinen.

Arbejd arbejd
Foregår din arbejdsdag foran en computer, skal du være opmærksom på, at en siddende stilling mange timer i døgnet kan medføre smerter i krop og hoved. Det sætter krav til, at du værner om de gode vaner i dagligdagen. Hæv bordet og frigør kroppen fra stolen, drik godt med væske og gå rundt i lokalet, når du taler i telefon.

På den måde kan du hurtigt få den nødvendige bevægelse ind i arbejdsdagen, hvilket bidrager med større fokus, mere energi og mindre hovedpine.

Tjek på synet?
Vedvarende hovedpine og spændinger i nakke kan skyldes ændringer i dit syn. Derfor er det ikke uden grund, at optikere landet over opfordrer mennesker til at få taget en synstest med få års mellemrum.

Ofte er en synstest uforpligtende og gratis hos et væld af optikere, og på den måde behøver du ikke love dig væk på forhånd. En synstest kan besvare din tvivl, og samtidig giver den dig mulighed for at rette op på dit synsbesvær. Skal du lægge vejen forbi en optiker i den nordjyske hovedstad, bør du opsøge optiker i Aalborg Ganer & Robenhagen

Giver hovedpinen dig god grund til at miste modet, bør du ikke opgive håbet helt endnu. Heldigvis findes der et væld af muligheder, der kan frigive spændingerne fra dit hoved, hvorfor du med fordel kan give dig i kast med ovenstående.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.094