23948sdkhjf

JFP skal opføre det 3. byggeri for Innovater

| Medlemsnyhed | Indrykket af Jørgen Friis Poulsen a/s

JFP skal i totalentreprise opføre 80 etplans tæt-lav boliger for Innovater.

JFP har et godt samarbejde med projektudviklingsvirksomheden Innovater og skal i totalentreprise, nu opføre 80 rækkehuse i Remmerslund Skovby, Hedensted for dem. Der arbejdes i forvejen sammen på Ruten Plejecenter og Storetorv Boliger i Tingbjerg.

Frugtbart samarbejde
”Vi har været med i projektudviklingen af boligerne og er derfor glade for at skulle opføre dem også. Vores samarbejde med Innovater er rigtig godt og udmynter sig i nogle gode bygbare løsninger, der lever op til både økonomi og kvalitet” udtaler CEO, Jesper Friis Poulsen fra JFP.

Læs også: JFP skal opføre nyt plejehjem i Tingbjerg på 10.500 m²

80 rækkehuse til flere generationer
Der skal opføres 80 etplans tæt-lav rækkehuse i varierende fra 80 – 100 m² alle med egen have og terrasse. I alt et samlet areal på 7.000 m². Boligerne er lejeboliger og særligt målrettet unge familier og seniorer.
De opføres med en muret facade og med en-sidig taghældning med tagpap. JFP Murer & Tømrer skal varetage beton – og tømrerentreprisen. Ansøgning om byggetilladelse er indsendt, og byggeriet forventes igangsat i foråret 2021. Boligerne skal stå klar den 1. april 2022.

Læs også:  JFP opfører 120 boliger for Innovater i Tingbjerg

Medlemsnyhed

Indrykket af
Jørgen Friis Poulsen a/s

Mads Eg Damgaards Vej 50
7400 Herning
Danmark
Jørgen Friis Poulsen a/s

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078