23948sdkhjf

skudsikker mailløsning til din virksomhed

| Medlemsnyhed | Indrykket af Psychcon A/S

Med PsychCons sikre mailløsning er du og hele din virksomhed sikret et mailsystem som kan alt det, du som bruger forventer af et moderne mailsystem. Men ikke nok med det, så får du, med mailløsningen fra PsychCon også en sikkerhed uden lige.  

For os er sikkerhed og kvalitet altid i højsædet. Netop derfor samarbejder vi da også udelukkende med nogle af markedets bedste leverandører.

Som bruger af PsychCons mailløsning kan du trygt sende mails indeholdende vigtige og potentielt sårbare oplysninger. Med vores mailløsning har du nemlig mulighed for at sende krypterede mails. Ved at sende krypterede mails er du sikker på at ingen uvedkommende læser mailen. Dette sikrer at du og din kunde eller klient er sikret fuld fortrolighed over mail.

Med en standard mailløsning kan dine mailudveksling blive kompromitteret

Vores sikkerhedsniveau ligger flere niveauer over de almene mailsystemer på markedet. Ved at benytte en af disse, er du nødsaget til altid at forholde dig till, om hvorvidt de informationer du skriver, kan tåle at komme i andres hænder. Disse tanker og bekymringer kan du nemt og bekvemt slippe for, ved at benytte PsychCons mailløsning.

På trods af vores navn, er vores mailsystem brugbart for en lang række andre type virksomheder, end blot psykologer. Uanset størrelsen af virksomheden samt hvilke brancher den fungerer i, kan i drage fordel af vores løsning. Vi kan alle have behov for at sende en mail, som ikke skal ud til hvem som helst – dette kan du med ro i maven gøre via vores mailløsning.

Udover vores anerkendte mailløsning med tilknytet kalendersystem, kan vi også tilbyde sikre videomøder som ligeledes kan bruges til en lang række forskellige formål. Et godt eksempel kunne eksempelvis være bestyrelsesmøder, som i denne tid ofte afholdes online. Dette kan også lade sig gøre over vores videomøde løsning.

PsychCon – det er os med de sikre mail- og videoløsninger

Kontakt os i dag, så finder vi den rette løsning til netop dig og din virksomhed.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Psychcon A/S

Vestmolen 15
9990 Skagen
Danmark
Psychcon A/S

Send til en kollega

0.11