23948sdkhjf

Vejen til minimalisme

| Medlemsnyhed | Indrykket af Grohe A/S

GROHEs cisterne, Rapid SLX, giver installatører og VVS’ere gode muligheder og stor fleksibilitet til, at imødekomme forbrugernes ønsker. Også når det gælder minimalisme.

Hos GROHE har vi erfaret, at der er stor efterspørgsel på badeværelser, der er minimalistisk indrettet. Derfor giver det god mening, at vores små trykplader også er meget attraktive hos forbrugerne.

Heldigvis er Rapid SLX-cisternen også en hjælp i den henseende. Cisternen passer nemlig til alle GROHEs små trykplader i de tre designs, Nova, Skate og Arena, som også kan fås i 12 forskellige farver. Du kan indrette badeværelset med små og minimalistiske trykplader i alt fra rå og elegante, til varme og skinnende farver.

Design på de små trykplader

Nova Cosmopolitan S
 Denne trykplade giver med sit friske design et spændene, moderne pust til vores store udvalg af trykplader. De geometriske figurer, hvor en cirkulær aktivering er indrammet af en rektangulær plade, gør denne serie til det ideelle valg, hvis du ønsker et rum der er på forkant med udviklingen.

Skate Cosmopolitan S
Minimalistisk design, enkel geometri med et udseende, der signalerer renhed og klarhed. Samlingen fanger lyset og opmuntrer brugeren til at interagere intuitivt.

Arena Cosmopolitan S
De ovale trykknapper giver denne trykplade et sporty look. Den karakteristiske ovale form udtrykker de væsentlige aspekter af GROHEs design og fortolker dem med en sensuel minimalisme.

GROHEs Rapid SLX-cisterne giver altså gode muligheder for, at skabe indbydende badeværelser der imødekommer forbrugernes ønske om minimalisme.

Læs mere om vores cisterne, Rapid SLX

Vil du se nærmere på de små og minimalistiske trykplader så kig i den vedlagte brochure

 

 

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Grohe A/S

Sluseholmen 8C, 2.th.
2450 København SV
Danmark
Grohe A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078