23948sdkhjf

Sengen som værktøj i den sundhedsfaglige værktøjskasse

| Medlemsnyhed | Indrykket af Danish.Care - Branchen for hjælpemidler og velfærd

Er du sundhedsprofessionel med ansvar for immobile borgere? Vil du optimere din viden om (frem)tidens sengeteknologier – og hvordan de kan understøtte indsigtsfuld pleje og behandling og sikre et godt arbejdsmiljø?

Som sundhedsprofessionel er det værd at vide, hvad plejesengen giver af muligheder - især i en tid med øget pres og ekstra travlhed. Aktualiseret af COVID-19, hvor behovet for alle sundhedsfaglige kompetencer er større end nogen sinde, er der brug for, at personalet har de bedste mulige arbejdsvilkår og ikke spilder tiden eller belaster kroppen ved at arbejde med forældet teknologi eller inventar. Den moderne pleje- og hospitalsseng er et arbejdsredskab, der understøtter, pleje, terapi og rehabilitering og bidrager til, at sundhedsfagligt personale har de bedste vilkår for deres arbejde.

SE INSPIRATIONSVIDEO HER

Vi har en time sammen med fokus på plejesengen og hospitalssengen. Der vil være indlæg fra Alcyon, som vil give dig konkrete eksempler på, hvordan sengens funktioner og indstillingsmuligheder understøtter lejring og håndtering af borgeren/patienten og kan bruges aktivt i den vigtige træning og mobilisering. Du får også et kig ind i motorrummet hos en af verdens største producenter af pleje- og hospitalssenge LINET, som vil give et indlæg om brugerdreven innovation og god implementering af ny teknologi i sundhedssektoren. Mellem indlæggende vil der være tid til spørgsmål, refleksion om egen praksis og videndeling deltagerne imellem. Se det fulde program her.

Webinaret afholdes i samarbejde med CareNet-medlemmerne Alcyon og Københavns Professionshøjskole.

Webinaret afholdes på Teams.

TILMELD DIG HER

Deltagelse er gratis.

Tilmeldingsfrist 12. april


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Danish.Care - Branchen for hjælpemidler og velfærd

Handicaporganisationernes Hus
Blekinge Boulevard 2
2630 Høje Taastrup
Danmark
Danish.Care - Branchen for hjælpemidler og velfærd

Send til en kollega

0.063