23948sdkhjf

WEBINAR: Multifunktionel seng i degenererende forløb

| Medlemsnyhed | Indrykket af able nordic a/s

Kan en multifunktionel seng spare ressourcer i degenererende forløb, og hvordan anvender Torndalshave - et bofællesskab for personer med demens - multifunktionelle senge i deres daglige arbejde?

Mandag den 26. april 2021 fra kl. 13-14 arrangerer CareNet – Nationalt Netværk for Velfærdsteknologi et spændende og gratis webinar for alle interesserede.

Der sættes fokus på, om tidligere bevilling af en multifunktionel seng i et degenererende forløb i sidste ende sparer ressourcer, og så tager de fat i en brugercase, når de kigger nærmere på, hvordan den multifunktionelle seng er i brug i Torndalshave – et bofællesskab for personer med demens.

Degenererende forløb er ressourcekrævende for den ramte borger og alle implicerede. Det gælder de nærmeste, plejen, den bevilgende myndighed og hjælpemiddeldepotet, der stiller forskellige hjælpemidler til rådighed efterhånden, som forløbet skrider frem.

Multifunktionelle senge kan bidrage til en højere grad af selvstændighed og samtidig aflaste familien i eget hjem. Desuden understøtter en multifunktionel seng personalets tunge opgaver ifm. daglig pleje og aktivering, og den sparer tid og mindsker arbejdsrelaterede skader, når borgeren bliver plejekrævende.

CareNet inviterer ind til en faglig time med oplæg fra salgsansvarlig i able nordic, Christina Sabinsky, og Elsebeth Nielsen Paustian og Hanne Lisbeth Hjelt Hassan, der er hhv. afdelingsleder og social – og sundhedshjælper i Torndalshave

Tilmeld dig her

 

Erfarings- og videndeling om den multifunktionelle seng

Christina Sabinsky fra able (det tidligere KR Hospitalsudstyr) deler ud af erfaringer med den multifunktionelle seng OPUS 5. Sengen har sideværts kip samt både forudprogrammerede hvilestillinger og udstigning via fodenden. Læs mere om able og OPUS 5 her.

Ydermere skal vi møde Elsebeth Nielsen Paustian og Hanne Lisbeth Hjelt Hassan fra Torndalshave. Torndalshave er et bofællesskab for personer med demens i Hvidovre, som har haft stor succes med at implementere de multifunktionelle OPUS 5-senge. Fra personalets side af har der været en stor nysgerrighed ift. velfærdsteknologi, og de har nydt stor ledelsesmæssig opbakning. Læs mere om Torndalshave her.

Elsebeth og Hanne vil fortælle om, hvordan de bruger OPUS 5-sengen, og hvordan den aflaster dem i det daglige arbejde.

 

Se inspirationsvideo med able nordic

Bliv klogere på OPUS 5-sengen i vores inspirationsvideo med Christina Sabinsky fra able nordic. Se videoen her. 

 

Webinaret afholdes på Teams.

Deltagelse er gratis.

Tilmeldingsfrist er den 25. april 2021.

Arrangør: CareNet – Nationalt Netværk for Velfærdsteknologi

Videomateriale er udviklet i samarbejde med CareNet-medlem Mapia.

Tilmeld dig her

 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
able nordic a/s

Mågevej 16
8370 Hadsten
Danmark
able nordic a/s

Send til en kollega

0.111