23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Samarbejdsplatform til digital understøttelse af plejen

CARE-CALL’s platform til plejehjemssektoren samler relevante data på den enkelte borger i en lettilgængelig værktøjskasse, så plejemedarbejderne let kan finde information i arbejdet med plejeindsatsen for den enkelte.

I takt med, at vi i Danmark får en højere levealder, stiger antallet af ældre og dermed ønsket om og behovet for mere og bedre velfærd. Den 11. maj stiller CareNet Digital skarp på en velfærdsteknologi til digital understøttelse af plejen, som kan være med til at afhjælpe dette problem.

Vi stiller krav til tidlig opsporing af sygdomme og anvendelse af velfærdsteknologiske løsninger, men hvordan gør vi ældreplejen smartere med digitale løsninger uden at gå på kompromis med et højt kvalitetsniveau? CARE-CALL har et bud: Mindre silotænkning i valg af teknologier og smartere arbejdsprocesser vha. kendte teknologier. 

I mødet med den enkelte borger er det vigtigt, at plejepersonalet har lettilgængelige og fokuserede informationer på borgeren. Derved sikres en individuel samt målrettet pleje, og samtidig lettes driften.

CARE-CALL har derfor udviklet en kommunikationsløsning til plejehjemssektoren i form af en app, der samler alle data på den enkelte borger i en lettilgængelig værktøjskasse - uanset om de genererede data stammer fra EOJ-løsninger, personalarmer, dørlåse, faldsensorer, samvær osv. I værktøjskassen kan plejemedarbejderne således finde og lagre informationer om samtaleemner, kontaktoplysninger på pårørende, væskeindtag, aktiviteter og lignende.

Bliv klogere på CARE-CALLs løsning i denne inspirationsvideo.

Til CareNet Digital-Webinaret vil du møde Flemming Lindberg Nielsen, product manager i CARE-CALL, og Susanne Vejlø, implementeringskonsulent i CARE-CALL. Sammen vil de introducere dig til CARE-CALLs app-løsning og mission. Dernæst vil de følge dig igennem en brugercase om anvendelse af data i plejen.

Se det fulde program her.

Webinaret afholdes på Teams.

Tilmeld dig her.

Deltagelse er gratis, og arrangementet er åbent for alle.

Tilmeldingsfrist: 10. maj 2021.

Danish.Care - Branchen for hjælpemidler og velfærd
Handicaporganisationernes Hus
Blekinge Boulevard 2
2630 Høje Taastrup
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28693222

Kontaktperson

Anders Lyck Fogh-Schultz
Seniorkonsulent, netværksleder
+45 22993244 alfs@danish.care

Send til en kollega

0.046